Πέντε βασικοί κανόνες για εσάς που θέλετε ένα πιο smart casual look

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θέλετε να φαίνεστε “έξυπνος”, αλλά ποτέ βαρετός; Η απάντηση είναι σίγουρα “Ναι”, καθώς πρόκειται για μια πρόκληση που υπομένουν πολλοί άντρες όσον αφορά το smart casual look.

Είτε πρόκειται για μια ένα επαγγελματικό ραντεβού, είτε για μια smart casual πρόσκληση, θέλετε το κατάλληλο κοστούμι. Όχι βαρετό, αλλά με αβίαστη κομψότητα.

Και, επειδή θα ήταν αγενές να μην το κάνουμε, έχουμε πέντε βασικούς κανόνες στυλ για ένα πιο smart casual look.

Συνδυάστε ένα λευκό T-shirt με ένα σακάκι κοστουμιού

Ένα ποιοτικό λευκό T-shirt είναι ιδανικό για ένα σακάκι κοστουμιού – μια εμφάνιση για βραδινά ραντεβού ή για ένα πιο χαλαρό στυλ στο γραφείο.

Να έχετε πάντα ένα ζευγάρι minimal sneakers

Κάθε άντρας πρέπει να έχει ένα ζευγάρι minimal sneakers. Για την ακρίβεια όχι ένα ζευγάρι, αλλά δύο. Για μια smart-casual – ραμμένη στα μέτρα σας – εμφάνιση, εξορίστε τα brogues, θάψτε τα derby και επιλέξτε ένα άψογα καθαρό ζεύγάρι αθλητικά παπούτσια.

Επιλέξτε φωτεινά χρώματα

Δεν είναι η πιο συχνή επιλογή, αλλά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, επιλέξτε ένα κομψό, κλασικό κοστούμι σε μια τελείως μοντέρνα απόχρωση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Βεβαιωθείτε ότι σας ταιριάζει γάντι

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, για να είναι κομψό ένα κοστούμι πρέπει έχει τέλεια εφαρμογή, δηλαδή να μην είναι φαρδύ και να μην υπάρχουν κενά στις ραφές.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, επιλέξτε πιο μακρύ σακάκι

Βάλτε μια πιο μοντέρνα πινελιά στο σύνολό σας με ένα πιο μακρύ unstructured σακάκι, σε ένα κολακευτικό χρώμα.


Διαβάστε επίσης: Ο οδηγός μας για το πως να φορέσεις τα aviator γυαλιά ηλίου

Share.

Comments are closed.