Ότι φοράει ο Κάνιε Γουέστ γίνεται αμέσως μόδα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με τις μοναδικές εμφανίσεις του Κάνιε Γουέστ, καθώς αυτός ο τύπος και όλη η οικογένεια Καρντάσιαν, βρίσκουν μοναδικούς τρόπους για να απασχολούν τα social media. Βέβαια, ο Κάνιε μας έχει αποδείξει ότι έχει εντελώς διαφορετική οπτική όσον αφορά την μόδα και πολλές φορές μας έχει παραξενεψει με τις στυλιστικές του επιλογές.

Αυτή την φορά, ο 42χρονος ράπερ από την Ατλάντα, ο οποίος έχει δηλώσει ότι “η μουσική μου είναι τέλεια” και πως “είμαι αναμφισβήτητα, ο σπουδαιότερος καλλιτέχνης όλων των εποχών”, αποθανατίστηκε από τους φωτογραφικούς φακούς φορώντας ένα ζευγάρι Birkenstocks, με αποτέλεσμα η γερμανική εταιρεία να δει μια τεράστια αύξηση στις πωλήσεις των σανδαλιών – τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες.

Και ενώ οι περισσότεροι προτιμούν το κλασικό σανδάλι της εταιρείας (αυτό που συνήθως οι Γερμανοί φοράνε με ένα ζευγάρι κάλτσες), ο Κάνιε επέλεξε το μοντέλο Boston, το οποίο είναι κλειστό από όλες τις πλευρές (σαν την κλασική παντόφλα), είναι κατασκευασμένο από σουέτ, και μπορεί κανείς να το αγοράσει για 188 δολάρια.

Οπως ήταν φυσικό το Instagram πήρε “φωτιά”, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν την εμφάνιση του Κάνιε, λέγοντας πως το συνολικό του look είναι ωραίο, αλλά χωρίς τις Birkenstocks, ενώ άλλοι επικρότησαν την επιλογή του, και είπαν ότι οι Birkenstocks είναι cool.

Όπως και να ‘χει, αυτό που αγαπάμε στον Κάνιε είναι ότι καταφέρνει με έναν μοναδικό τρόπο να κάνει συνδυασμούς που στα μάτια μας φαίνονται υπέροχοι, και οι περισσότεροι προσπαθούμε να τον αντιγράψουμε, ακόμα και αν δεν τον συμπαθούμε.


Διαβάστε επίσης: Τα 5 πιο γελοία tweets που έχει κάνει ο Κάνιε Γουέστ!

Share.

Comments are closed.