Οι πιο καλοντυμένοι άνδρες της εβδομάδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τον Stanley Tucci στον David Beckham, οι πιο καλοντυμένοι άνδρες αυτής της εβδομάδας παίρνουν τον έπαινο που τους αξίζει. Είναι οι άντρες που πρέπει να πάρετε ιδέες και έμπνευση από το στυλ τους.

Κάθε εβδομάδα αναζητάμε τους πιο καλοντυμένους ανάμεσα στους διάσημους άνδρες σε όλο τον κόσμο για να σας δώσουμε έμπνευση και να κάνετε τις πιο εντυπωσιακές επίσημες ή καθημερινές εμφανίσεις. Στη λίστα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνονται οι άντρες που έκαναν τους φωτογραφικούς φακούς να στραφούν πάνω τους για όλους τους σωστούς λόγους.

Stanley Tucci

best dressed

Που: Λονδίνο, Αγγλία
Γιατί είναι ωραίο: Η σύγκρουση των σχεδίων ήταν κάποτε μια απλησίαστη περιοχή, αλλά χάρη στους πιο χαλαρούς κανόνες σχετικά με τα ανδρικά ρούχα, θα έπρεπε να το τολμήσετε. Κοιτάξτε τον Stanley Tucci για να δείτε πως να το κάνετε σωστά.

Cole Sprouse

best dressed

Που: Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Γιατί είναι ωραίο: Πώς κάνεις ένα μαύρο κοστούμι να δείχνει ενδιαφέρον; Προσθέτεις ένα πουκάμισο που θα κάνει τους πάντες να μιλάνε.

Cole Sprouse

best dressed

Που: Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Γιατί είναι ωραίο: Ο Sprouse βρίσκεται σε αυτή την λίστα για δεύτερη φορά, καθώς δείχνει σε όλους μας πως φοριέται σωστά το καμηλό. Προτιμήστε έναν συνδυασμο κομματιών διαφορετικών αποχρώσεων και φορέστε τα με αυτοπεποίθηση.

Tommy Dorfman

best dressed

Που: Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Γιατί είναι ωραίο: O Gender-bender Tommy Dorfman προτίμησε μια απο τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου / χειμώνα 2019, το “mirt” (FYI: αυτό είναι η ανδρική φούστα).

David Beckham

best dressed

Που: Λονδίνο, Αγγλία
Γιατί είναι ωραίο: Το couple dressing στα καλύτερα του. Πολλά είπαμε!

Joe Jonas

best dressed

Που: Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Γιατί είναι ωραίο: Σε περίπτωση που ακόμα αναρωτιόσαστε αν το ροζ είναι για εσάς, εδώ είναι η απόδειξη ότι είναι.

Oscar Isaac

best dressed

Που: Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Γιατί είναι ωραίο: Gentlemen αυτός είναι περισσότερο από ένας καλός λόγος για να αρχίσετε να φοράτε μαύρο και καφέ μαζί.

Russell Wilson

best dressed

Που: Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Γιατί είναι ωραίο: Φαίνεται ότι ο Wilson μπήκε στην ντουλάπα του Brad Pitt και έκλεψε εκείνο το βελούδινο καφέ σακάκι. Είμαστε μαζί του σε αυτό.

Mark Strong

best dressed

Που: Τορόντο, Καναδάς
Γιατί είναι ωραίο: Ένα flight jacket είναι πάντα μια καλή ιδέα.


Credit: Getty Images

Share.

Comments are closed.