Οι πιο καλοντυμένοι άνδρες της εβδομάδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εάν η ντουλάπα σας χρειάζεται ανανέωση πάρτε έμπνευση απ’ τους καλύτερους. Αντιγράψτε τις μοναδικές εμφανίσεις των πιο καλοντυμένων ανδρών της εβδομάδας.

Κάθε εβδομάδα αναζητάμε τους πιο καλοντυμένους ανάμεσα στους διάσημους άνδρες σε όλο τον κόσμο για να σας δώσουμε έμπνευση και να κάνετε τις πιο εντυπωσιακές επίσημες ή καθημερινές εμφανίσεις. Στη λίστα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνονται οι άντρες που έκαναν τους φωτογραφικούς φακούς να στραφούν πάνω τους για όλους τους σωστούς λόγους.

Απο τον David Gandy στον David Beckham πάμε να τους δούμε.

David Gandy

Που: Στην παρουσίαση της Belstaff στο Λονδίνο
Γιατί δουλεύει: Φαίνεται ότι ο Gandy – όπως ο David Beckham – έχει συντονιστεί με τους Peaky Blinders. Μας αρέσει η πιο χαλαρή προσέγγιση του την LFWM, σε αντίθεση με το τυπικό κοστούμι το οποίο συνήθως επιλέγει.

Mark Ronson

Που: Στο Λος Άντζελες
Γιατί δουλεύει: Κοτλέ κοστούμι με παντελόνι σε φαρδιά γραμμή. Ο Ronson μόλις έφερε τη δεκαετία του ’70 στο 2019 και είμαστε μαζί του.

Nicholas Hoult

Που: Στο Λος Άντζελες
Γιατί δουλεύει: Φαίνεται ότι ο Hoult έχει πάρει συμβουλές από τον (χωρίς γραβάτα) συνάδελφο του, Rami Malek. Ξεφορτωθείτε την δική σας.

Rami Malek

Που: Στο Λος Άντζελες
Γιατί δουλεύει: Ο Malek και η κοπέλα του Lucy Boynton, μόλις μας έδειξαν πως μπορεί να ντυθεί ταιριαστά ένα ζευγάρι – το μονόχρωμο στυλ είναι καλύτερο.

Rami Malek

Που: Στο Λος Άντζελες
Γιατί δουλεύει: Ο Rami Malek σκοράρει ακόμα μια φορά σε αυτή την λίστα. Εδώ, για άλλη μια φορά απομακρύνει την γραβάτα του και επιτρέπει στο Berluti κοστούμι του να κάνει όλη την δουλειά.

Timothée Chalamet

Που: Στο Λος Άντζελες
Γιατί δουλεύει: Ο Timothée χρησιμοποιεί την αγορίστικη γοητεία του για να ξεφύγει απο το γεγονός ότι δεν φοράει κοστούμι στο κόκκινο χαλί.

Tinie Tempah

Που: Στο δείπνο του GQ για το κλείσιμο της LFWM στο Λονδίνο
Γιατί δουλεύει: Το κοστούμι του Tempah ταιριάζει απόλυτα με τον χαλαρό στυλ του. Αυτό είναι το τέλειο κοστούμι αν θέλετε να κάνετε εντύπωση, αλλά μοιάζει επίσης ότι πραγματικά δεν σας ενδιαφέρει και τόσο πολύ. Αβίαστα cool.

Troye Sivan

Που: Στο Λος Άντζελες
Γιατί δουλεύει: Το κομψό πουκάμισο Calvin Klein του Sivan είναι νικητής για εμάς, αλλά αυτό που πραγματικά τον έβαλε σε αυτή την λίστα ήταν η χρήση βερνικιού νυχιών. Το gender-bending (μορφή κοινωνικού ακτιβισμού που αναλαμβάνεται για να καταστρέψει τους άκαμπτους ρόλους των φύλων) στα καλύτερα του.

David Beckham

Που: Στο δείπνο του GQ για το κλείσιμο της LFWM στο Λονδίνο
Γιατί δουλεύει: Ο Beckham δίνει στις 50 αποχρώσεις του γκρι νέο νόημα. Η γραβάτα, το κοστούμι ακόμη και τα μαλλιά του, λειτουργούν τέλεια μεταξύ τους.

Share.

Comments are closed.