Οι πιο καλοντυμένοι άνδρες της εβδομάδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τον Kit Harrington στον Hidetoshi Nakata, οι πιο καλοντυμένοι άνδρες αυτής της εβδομάδας παίρνουν τον έπαινο που τους αξίζει. Είναι οι άντρες που πρέπει να πάρετε ιδέες και έμπνευση από το στυλ τους.

Κάθε εβδομάδα αναζητάμε τους πιο καλοντυμένους ανάμεσα στους διάσημους άνδρες σε όλο τον κόσμο για να σας δώσουμε έμπνευση και να κάνετε τις πιο εντυπωσιακές επίσημες ή καθημερινές εμφανίσεις. Στη λίστα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνονται οι άντρες που έκαναν τους φωτογραφικούς φακούς να στραφούν πάνω τους για όλους τους σωστούς λόγους.

Kit Harrington

Που: Παρίσι, Γαλλία
Γιατί είναι ωραίο: Πολύ μακριά απο τον χαρακτήρα του Jon Snow στο Game Of Thrones, ο Harrington απέδειξε ότι μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να φοράτε ένα πουκάμισο με το κοστούμι σας για να φαίνεται smart.

Samuel L Jackson

Που: Λος Άντζελες, ΗΠΑ
Γιατί είναι ωραίο: Ο Jackson, κυριολεκτικά ντυμένος στις 50 αποχρώσεις του γκρι, μας δείχνει πως μπορούμε να κάνουμε ένα tonal ντύσιμο: επιλέξτε ένα χρώμα και μετά συνδυάστε κομμάτια σε διάφορες αποχρώσεις του.

Brooklyn Beckham

Που: Παρίσι, Γαλλία
Γιατί είναι ωραίο: Παρευρισκόμενος στο show του Lacoste στο Παρίσι, ο Brooklyn Beckham πήρε ένα κλασικό polo shirt από το εμπορικό σήμα και του έδωσε μια Peaky Blinders συστροφή.

Jake Bugg

Που: Παρίσι, Γαλλία
Γιατί είναι ωραίο: Παρευρισκόμενος στο show του Givenchy, ο Bugg απέδειξε ότι η προσκόλληση σε αυτό που γνωρίζετε καλύτερα είναι πάντα μια ασφαλής ιδέα στο να μην αποτύχετε – στην περίπτωση αυτή ο νεαρός Βρετανος τραγουδιστής επέλεξε το back to black.

Tom Ford

Που: Beverly Hills, ΗΠΑ
Γιατί είναι ωραίο: Ο Tom Ford σε στυλ Anna Wintour με γυαλιά ηλίου σε εσωτερικό χώρο. Ότι δουλεύει γι ‘αυτόν, σίγουρα λειτουργεί και για μας.

Fan Chengcheng

Που: Παρίσι, Γαλλία
Γιατί είναι ωραίο: Εάν δεν είχατε ήδη έναν αρκετά καλό λόγο να επενδύσετε σε ένα κομψό παλτό, τότε εδώ σας δίνεται ένας.

Jaden Smith

Που: Παρίσι, Γαλλία
Γιατί είναι ωραίο: Για να είμαστε ειλικρινής μαζί σας, ο Jaden Smith δεν φαινόταν ποτέ τόσο καλά.

Lewis Hamilton

Που: Παρίσι, Γαλλία
Γιατί είναι ωραίο: Στις αγωνιστικές πίστες έχουμε συνηθίσει τον Hamilton να φοράει μια ολόσωμη φόρμα, εκτός πίστας όμως έχει ένα διαφορετικό είδος φόρμας στο μυαλό του.

Hidetoshi Nakata

Που: Παρίσι, Γαλλία
Γιατί είναι ωραίο: Σκέφτεστε να φορέσετε κοστούμι με αθλητικά; Εδώ είναι ο τρόπος για να το κάνετε.

Share.

Comments are closed.