Οι καλύτερες βαλίτσες για εσάς που θέλετε να ταξιδεύετε με στυλ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με το καλοκαίρι να είναι σε εξέλιξη, πιθανώς να είστε σε φάση προετοιμασίας για τις διακοπές που είχατε προγραμματίσει εδώ και καιρο ή ίσως απλά κλείσατε εισιτήρια για ένα ολιγοήμερο ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα χρειαστείτε μια βαλίτσα ταξιδίου. Ωστόσο, αν πρόκειται να ταξιδέψετε με αεροπλάνο, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν μερικές παραμέτρους όσον αφορά τις αποσκευές σας.

Δεδομένου ότι οι αεροπορικές εταιρείες είναι αυστηρές με τις αποσκευές, θα σας προτείναμε να επιλέξετε μια μικρότερη βαλίτσα ως χειραποσκευή, η οποία δεν υπερβαίνει τα επιτρεπόμενα όρια, ώστε να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις ή επιπλέον χρεώσεις στο αεροδρόμιο. Επίσης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η βαλίτσα σας δεν θα έχει αυτούς τους γελοία μεγάλους τροχούς ή μια τεράστια λαβή, καθώς θα έχει λιγότερες πιθανότητες να συμπιεστεί στο ντουλαπάκι αποσκευών πάνω από το κάθισμα σας, που με τόσο κόπο οι αεροπορικές εταιρείες εχουν καταφέρει να κάνουν τόσο μικρό. Μεταξύ μας, μπορείτε να αφήσετε αρκετά πράγματα πίσω στο σπιτι, διακοπές πηγαίνετε, μια ολόκληρη ντουλάπα τι θα την κάνετε;

Χάρη στην ασφάλεια του αεροδρομίου μια ακριβή βαλίτσα δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, γι’ αυτό χαλαρώστε και επιλεξτε την βαλίτσα που σας αρέσει και την αντέχει η τσέπη σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ανθεκτικότητα είναι ζωτικής σημασίας, για οποιοδήποτε είδος αποσκευών, οπότε καλό είναι να δοκιμάσετε όλες τις κλειδαριές, τα φερμουάρ και τα άλλα εξαρτήματα που θα μπορούσαν να σπάσουν.

Τέλος, σκεφτείτε τα extras που πραγματικά θέλετε από μια βαλίτσα, όπως επιπλέον τσέπες, μια επεκτάσιμη λαβή και τροχούς, ενσωματωμένο φορτιστή τηλεφώνου κ.τ.λ.

Δείτε παρακάτω την επιλογή μας από τις καλύτερες βαλίτσες που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και να τονώσουν το στυλ σας:

Herschel Supply Co. Durable Holdall Case

Samsonite Lite-Shock Cabin Case

Gucci Courrier GG Supreme Carry-On

GLOBE-TROTTER Leather-Trimmed Carry-On Suitcase

MCM Traveler Cabin Trolley in Visetos

Prada Saffiano Leather-Trimmed Nylon Carry-Cn

Ermenegildo Zegna Pelle Tessuta Leather Carry-On

Tumi Continental Carry-On

Fabbrica Pelletterie Milano Aluminium Carry-On Suitcase

Horizn Studios ‘Model M’ Carry-On Suitcase

Share.

Comments are closed.