Ο σχεδιαστής Jerry Lorenzo προκάλεσε φρενίτιδα στον κόσμο της μόδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο ιδρυτής της μάρκας Fear of God, Jerry Lorenzo, ανακοίνωσε την συνεργασία του με την adidas, ωστόσο ακόμα περιμένουμε να δούμε την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του διδύμου.

Έτσι, ενώ οι προσδοκίες για μια επερχόμενη κυκλοφορία αυξάνονται, ο σχεδιαστής της FoG ανέβασε μια χούφτα αινιγματικών εικόνων Prada x adidas στον λογαριασμό του Instagram με τη λεζάντα: “… νέα projects για το ‘25 υλοποιούνται…”. Την μόνη πληροφορία που παίρνουμε από την ανάρτηση που διεγράφη 24 ώρες αργότερα, είναι ότι εργάζεται ήδη πάνω σε μια συλλογή που θα δούμε το 2025.

Στην ανάρτηση υπήρχε μια κοντινή φωτογραφία μιας σόλας αθλητικών παπουτσιών που έγραφε “Prada x adidas by Jerry Lorenzo”, πράγμα που σημαίνει ότι ο Lorenzo θα επιβλέπει την επόμενη προσπάθεια της adidas με την Prada.

Δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς ακριβώς θα είναι ένα sneaker Prada x adidas υπό την επίβλεψη του Jerry Lorenzo, δεδομένου ότι οι παλαιότερες συνεργασίες της Prada και με την adidas έχουν επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου σε κλασικά sneaker της δεύτερης.

Από τις πλέον διαγραμμένες φωτογραφίες, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το κεντρικό κομμάτι της συλλογής “Prada x adidas by Jerry Lorenzo” θα είναι πιθανότατα ένα sneaker, καθώς σε μία από αυτές βλέπουμε μια φουτουριστική εξωτερική σόλα που χαρακτηρίζεται από τη λεπτομέρεια Linea Rossa του ιταλικού πολυτελούς οίκου.


Διαβάστε επίσης: Η τσάντα του Pharrell αξίας 1 εκατ. δολαρίων θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις επιπλέον αποχρώσεις

Share.

Comments are closed.