Ο Matthew McConaughey ξέρει τι θα πει western στυλ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μπορεί να έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που ο Matthew McConaughey κέρδισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο τους ως Ron Woodroof στο Dallas Buyers Club, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να διοχετεύσει το στυλ της ταινίας στο 2019.

Παρευρισκόμενος στο SXSW Conference And Festival (είναι εκεί για να προωθήσει την επερχόμενη ταινία Beach Bum) φαινόταν σαν να είχε βυθιστεί στην ντουλάπα του Woodruff, ο οποίος σε περίπτωση που μπορεί να έχετε ξεχάσει, φορούσε ένα καπέλο stetson στο πενήντα τοις εκατό της ταινίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αντί για ένα stetson, φόρεσε ένα western-style πουκάμισο, και για να είμαστε ειλικρινής είναι το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Και παρόλο που θα μπορούσε να το κάνει επειδή η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Ώστιν του Τέξας, θα στοιχηματίζαμε ότι πραγματικά διαβάζει τις εποχιακές τάσεις της μόδας. Αν ναι, θα διαπίστωσε ότι η τάση του Western που κυριαρχεί είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Πολλοί σχεδιαστές, από τον John Lawrence Sullivan έως τον Calvin Klein 205W39NYC (μέσω του Raf Simons) έχουν κατευθυνθεί προς το Old West Saloon στο Τέξας (φανταζόμαστε) για να αντλήσουν έμπνευση. Σκεφτείτε δέρματα φιδιού, διακριτικά στα κολάρα και καουμπόικες μπότες.

Θέλετε να το τολμήσετε; Παρακάτω είναι τα κομμάτια που χρειάζεστε για να ρίξετε το λάσο σας…


SAINT LAURENT
Slim-Fit Embroidered Cotton Western Shirt


AMIRI
Embellished Suede Jodhpur Boots


GIVENCHY
Texas Full-Grain Leather Chelsea Boots


AMIRI
Skinny-Fit Distressed Stretch-Denim Jeans

Share.

Comments are closed.