Ο πιλότος της Formula 1 Λούις Χάμιλτον, εντοπίστηκε πρόσφατα έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο του στο Μιλάνο, καθώς βρισκόταν εκεί για την κυκλοφορία της νέας συλλογής TommyXLewis, η οποία είναι αποτέλεσμα της τελευταίας συνεργασίας του με τον Tommy Hilfiger. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο και την παρακολούθησαν περισσότερα από 500 άτομα.

Ο λόγος ωστόσο που γράφουμε αυτό το άρθρο δεν έχει να κάνει τόσο με την κυκλοφορία της νέας συλλογής του, άλλα με την εμφάνιση του αργότερα την ίδια εβδομάδα. Έτσι λοιπόν, ο Χάμιλτον εντοπίστηκε να φοράει ένα παντελόνι από την τελευταία γυναικεία συλλογή της Gucci μαζί με ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης της IWC.

© Arnold Jerocki / Getty Images / Ideal Image

Ξέρουμε γενικά ότι τα τελευταία χρόνια, τα φαρδιά παντελόνια έχουν επιστρέψει στην γυναικεία μόδα, οπότε γιατί να μην μπορούν να τα φοράνε και οι άντρες; Μάλλον το ίδιο σκέφτηκε και ο Χάμιλτον, για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει καλό γούστο,  επιλέγοντας να φορέσει ένα γυναικείο παντελόνι που κοστίζει σχεδόν 1.300 δολάρια και είναι πλέον sold out.

Στην εμφάνιση του αυτή, δεν μπορούμε φυσικά να αγνοήσουμε το ρολόι που φοράει στον καρπό του, καθώς πρόκειται για ένα IWC Big Pilot Perpetual Calendar Top Gun Boutique Edition. Το ρολόι είναι ένα από τα 250 που κατασκευάστηκαν το 2013 και διαθέτει μαύρη ματ κεραμική κάσα, μαύρο ματ καντράν και κόκκινους δείκτες και ενδείξεις.

Δεν ξέρουμε αν σας αρέσει η εμφάνιση του, αλλά όποιος τον έβλεπε προφανώς δεν θα καταλάβαινε ότι αυτό είναι ένα γυναικείο παντελόνι.

Διαβάστε επίσης: Λούις Χάμιλτον: Ο πατέρας μου έκανε 4 δουλειές για να πραγματοποιήσω το όνειρο μου