O Κέρμιτ ο βάτραχος είναι αναμφισβήτητα η πιο διάσημη δημιουργία του μαριονετίστα και τηλεοπτικόυ παραγωγού Τζιμ Χένσον, ο οποίος μαζί με την ομάδα του υπέγραφαν το The Muppet Show. Ο Κέρμιτ ήταν το αστέρι και ο οικοδεσπότης του The Muppet Show, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Sesame street και η φιγούρα του έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές streetwear εταιρείες, όπως η Supreme.

Τώρα ο διάσημος βάτραχος απέκτησε και το δικό του sneaker, καθώς απεικονίζεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή sneakers της adidas και όλων των εποχών, το Stan Smith. Σύμφωνα με την μάρκα, τα sneakers αυτά τιμούν ταυτόχρονα δύο θρύλους: τον πρωταθλητή του τένις, Stan Smith, και τον διάσημο βάτραχο της Disney.

Το κλασικό στυλ που ταιριάζει με τα πάντα οφείλεται στον Stan, ενώ ο εμφάνιση του πράσινου βατράχου μας θυμίζει ότι είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε πράσινα. Γιατί πάντα μπορούμε να γίνουμε λίγο παραπάνω οικολόγοι. Αυτά τα παπούτσια κάνουν το χρέος τους αντικαθιστώντας το κλασικό δέρμα με ανακυκλωμένα υλικά.

Το επάνω μέρος τους είναι κατασκευασμένο από Primegreen, με τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένα υλικά υψηλών επιδόσεων. Τα Stan Smith λογότυπα στη γλώσσα και τη λεπτομέρεια φτέρνας συνδυάζονται με την φράση “It’s not easy being green”, τον διάσημο χαρακτήρα της Disney ραμμένο στο πίσω πλαινό μέρος και το όνομα του ανάμεσα στις τρεις διάτρητες ρίγες της adidas.

Τα sneakers, τα οποία ανήκουν στην adidas Originals x Disney, Stan Smith συλλογή, είναι διαθέσιμα στις επίσημη ιστοσελίδα της adidas στην τιμή των 100,00 ευρώ.


Διαβάστε επίσης: 6 sneakers για όλες τις ηλικίες και όλα τα στυλ