Ο Haider Ackermann ανέλαβε χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή στην Canada Goose

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Haider Ackermann ανέλαβε χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή για λογαριασμό της πολυτελούς μάρκας Canada Goose.

Τόσο ο Γάλλος σχεδιαστής όσο και η μάρκα μπήκαν στο Instagram για να κάνουν την ανακοίνωση, με την παγκοσμίου φήμης ηθοποιό, Jane Fonda, να ποζάρει στην ανάρτηση του Ackermann δείχνοντας την υποστήριξη της στο νέο εγχείρημα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HAIDER ACKERMANN (@h.a)

Σε μια δήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Canada Goose, Dani Reiss, είπε: “Έχουμε κάνει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ήρθε η ώρα προχωρήσουμε και να έχουμε ένα άτομο να επιβλέπει ολόκληρο το πράγμα. Νομίζω ότι αυτό είναι πιο αντιπροσωπευτικό του ποιοι είμαστε”.

“Πάντα έλεγα σε όλους στην εταιρεία ότι δεν είμαστε της μόδας. Κατανοούμε ότι πουλάμε προϊόντα στην αγορά της μόδας και οι πελάτες μας είναι άνθρωποι της μόδας, αλλά εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε επωνυμία μόδας. Είμαστε το Land Rover των ρούχων”, πρόσθεσε.

Ο Reiss είναι εγγονός του ιδρυτή της μάρκας, Sam Tick. Ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας από το 2001, κατάφερε να μετατρέψει την Canada Goose σε μια επιχείρηση δισεκατομμυρίων δολαρίων. Υπό τη θητεία του έχει επεκτείνει την εμβέλεια της Canada Goose και έχει συνεργαστεί με μια σειρά επωνυμιών, όπως οι Vetements, OVO, Opening Ceremony, Y/Project, Marc Jacobs και KidSuper.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Canada Goose (@canadagoose)

Όσον αφορά την επιλογή του Ackermann για τον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή, ο Reiss είπε: “Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να βρεθεί το κατάλληλο άτομο για αυτόν τον ρόλο. Για να πάρεις κάτι αληθινό και να το ανυψώσεις, χρειάζεται κάποιος που είναι εξίσου αυθεντικός. Και αυτό είναι που είδα: ένα κοινό πάθος για την αυθεντικότητα, για τη δεξιοτεχνία, για την ποιότητα. Ο Haider είναι ασυμβίβαστος. Είναι τελειομανής. Θέλει τα πάντα να είναι στο υψηλότερο επίπεδο, κάτι που μοιάζει με εμάς”.

Για να σηματοδοτήσει την συνεργασία της με τον Ackermann, η μάρκα λανσάρει μια ειδική έκδοση hoodie που θα συγκεντρώσει χρήματα για το PBI. Η πρώτη συλλογή του Ackermann για τη μάρκα θα φτάσει το Φθινόπωρο.

Share.

Comments are closed.