Ήταν αυτή η πιο cool συλλογή της εβδομάδας μόδας στην Νέα Υόρκη;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο βρετανός σχεδιαστής Stuart Vevers έκανε το αμερικάνικο brand Coach να είναι πιο cool από ποτέ.

Ο Stuart Vevers, γεννημένος στο Doncaster είναι ο δημιουργικός διευθυντής της 77χρονης αμερικανικης μάρκας Coach.

Μέσα στα πέντε χρόνια, ο Vevers εισήγαγε μια συνεχώς επεκτεινόμενη ready-to-wear γραμμή για να συμπληρώσει την ήδη αναπτυσσόμενη επιχείρηση αποσκευών ύψους 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Coach και έτσι πρόσθεσε στην ετικέτα μια τεράστια δόση cool στυλ.

Η συλλογή του σχεδιαστή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2019, παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Μια συλλογή εμπνευσμένη από το στυλ Americana με δερμάτινα jackets, με παλτό απο μαλλί πρόβατου σε στυλ Revenant και denim τζιν και πουκάμισα. Την συλλογή αυτή την εμπνεύστηκε ο Vevers από μια επίσκεψη του στις νότιες πόλεις της Αμερικής αυτή την χρονιά.

“Ξεκίνησα με ένα 24ωρο ταξίδι έμπνευσης στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό για να πάρω τη δημιουργική ενέργεια που ρέει εκεί”, είπε ο Vevers μετά το show.

“Όλα αυτά τα ένιωσα πολύ Coach, γιατί πάντα μιλούσαμε για την ιδέα, του άντρα και της γυναίκας, να είναι πολύ προσωπική και εξατομικευμένη συλλέγοντας πράγματα απο ένα οδικό ταξίδι”, λέει, “η ιδέα αυτών των στοιχείων της ντουλάπας τους.”

Η αίσθηση της φθαρμένης προσωπικότητας για την οποία μιλάει ο Vevers είναι ορατή σε όλα όσα ο σχεδιαστής παράγει και τώρα, ως συνέπεια – περίπου δέκα σεζόν στην θητεία του – ένα παλτό Coach απο μαλλί πρόβατου είναι χαρακτηριστικό της μάρκας όπως μια μαύρη νάιλον τσάντα Prada ή ένα ζευγάρι loafers από τη Gucci.

Με αυτή τη νέα συλλογή και ολόκληρο τον κατάλογό του για το εμπορικό σήμα, ο Vevers έχει δημιουργήσει μια σαφή και συνοπτική εικόνα του ποιος είναι ο άντρας της Coach – και είναι αυτός που πραγματικά θέλουμε να είναι. “[Ο τύπος Coach] είναι κάποιος που παίρνει το ρίσκο και καθορίζει το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Vevers.

Share.

Comments are closed.