Ήρθε η ώρα να επενδύσεις στο “κοστούμι” της καραντίνας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θυμάστε εκείνες τις ημέρες που γυρνούσατε αργά από την δουλειά στο σπίτι και βγάζατε αμέσως το κοστούμι και την γραβάτα σας, φορώντας ένα απλό T-shirt και ένα πολυφορεμένο τζιν παντελόνι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί ή ένα ουισκάκι; Ε, λοιπόν οι μέρες αυτές, για αρκετούς από εμάς, αποτελούν παρελθόν καθώς εργαζόμαστε από το σπίτι.

Προφανώς δεν θα φορέσει κανείς ένα κοστούμι για να εργαστεί στο σπίτι (εκτός και αν ζει στον Λευκό Οίκο), οπότε η βασική του ενδυμασία γίνεται ένα T-shirt και ένα τζιν παντελόνι. Ωστόσο γιατί να είναι έτσι; Γιατί να μην νιώσει ακόμα πιο άνετα φορώντας ένα ζευγάρι πιτζάμες;

Προφανώς όταν λέμε πιτζάμες, δεν έννοουμε τα T-shirt και τα σορτάκια που έχεις ονομάσει “πιτζάμες”, αλλά ένα ωραίο και κομψό σύνολο, το οποίο θα προσθέσει λίγη πολυτέλεια στην καθημερινότητα σου και θα ζήλευε ακόμα και ο Χιου Χέφνερ.

Αν λοιπόν είσαι έτοιμος να επενδύσεις στο κοστούμι της “καραντίνας”, εδώ σου έχουμε τα καλύτερα.

Σημείωση: Οι τιμές τους μπορεί να είναι λίγο έως πολύ τσιμπημένες, όμως σκέψου ότι είναι σαν να επενδύεις σε ένα κοστούμι.

Απλές πιτζάμες

Αν δεν είσαι ο τύπος της “πιτζάμας”, πίστεψε μας μόλις τις φορέσεις θα ανακαλύψεις έναν καινούγιο κόσμο και θα λες τι έχανα τόσο καιρό.

Ριγέ πιτζάμες

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ έτρεφε μια ιδιαίτερη αγάπη για τις πιτζάμες και ιδιαίτερα για αυτές που είχαν ρίγες. Ακολούθησε το παράδειγμα του.

Καρό πιτζάμες

Μια πιο κλασική επιλογή για πιτζάμες είναι το καρό, το οποίο είναι διαχρονικό και πάντα δείχνει ωραίο.

Διαβάστε επίσης: 21 cool πράγματα που θα σου φτιάξουν την διάθεση όσο είσαι σε καραντίνα

Share.

Comments are closed.