Η Vans αποκάλυψε μια νέα συλλογή από sneakers αφιερωμένα στο Χάρι Πότερ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποκτήστε ένα ζευγάρι “μαγικά” Vans με βάση τον αγαπημένο σας Κοιτώνα του Χόγκουαρτς!

Προς όλους τους οπαδούς του Χάρι Πότερ: Η Vans συνεργάστηκε με τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ για μια νέα συναρπαστική συλλογή που περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά sneaker για κάθε έναν από τους Κοιτώνες της Σχολής Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια.

Τα χρώματα και οι λεπτομέρειες από τους τέσσερις Κοιτώνες- Γκρίφιντορ, Χάφλπαφλ, Ράβενκλοου και Σλίθεριν – αποτυπώθηκαν σε τέσσερα μοντέλα της Vans, αντανακλώντας τη χαρακτηριστική φύση του κάθε Κοιτώνα.

View this post on Instagram

Where will the hat sort you?vans.com/harrypotter

A post shared by vans (@vans) on

Το μοντέλο Sk8-Hi του Γκρίφιντορ διαθέτει κόκκινες και χρυσές λωρίδες, ένα μαύρο σουέτ επάνω μέρος και λευκή σόλα, ενώ το έμβλημα – λιοντάρι του Κοιτώνα βρίσκεται στο πλάι. Συνεχίζουμε με τα Era του Σλίθεριν, τα οποία διαθέτουν ένα φιδίσιο μοτίβο σε μαύρο και πράσινο χρώμα, ενώ στην γλώσσα του παπουτσιού εμφανίζεται το έμβλημα – φίδι του Κοιτώνα.

Το Slip-On του Χάφλπαφλ είναι το πιο κομψό μοντέλο της συλλογής με ένα ολόμαυρο εξωτερικό, κίτρινες λωρίδες στo ελαστικό περίβλημα, ενώ στο επάνω μπροστινό μέρος είναι ραμμένα το σύμβολο – ασβός και η ονομασία “HUFFLEPUFF” του Κοιτώνα. Τέλος, το Authentic του Ράβενκλοου διαθέτει την χαρακτηριστική σκακιέρα σε μπλέ και λευκό χρώμα, με μπρονζέ περίβλημα στις τρύπες των κορδονιών, μπλε κορδόνια και το έμβλημα – αετό του Κοιτώνα στην γλώσσα.

Η μάρκα αποκάλυψε την συνεργασία μέσω ενός post στο Instagram με έναν σύνδεσμο στην λεζάντα, όπου οι οπαδοί του Χάρι Πότερ μπορούν να εγγραφούν για ενημερώσεις σχετικά με τα νέα sneakers, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας, η οποία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Share.

Comments are closed.