Η συλλογή AW19 του Philipp Plein είναι απο τις καλύτερες που έχουμε δει

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπάρχουν πολύ λίγοι σχεδιαστές που έχουν την φαντασία να βάλουν ένα αγώνα πόλο στο χιόνι στο πλαίσιο μιας επίδειξης μόδας – ειδικά όταν δεν υπάρχουν λιγότεροι από δέκα βαθμοί Κελσίου την ημέρα του εν λόγω show.

Ποιός είναι ο σχεδιαστής που διαθέτει τέτοια φαντασία; Δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι ο Γερμανός βασιλιάς όλων των υπερβολικών πραγμάτων, Philipp Plein.

Το βράδυ του Σαββάτου στο Μιλάνο, ο σχεδιαστής – ο οποίος αποκάλυψε την συλλογή AW19 για την επώνυμη μάρκα του – κατέλαβε το Palazzo del Senato της πόλης, το κάλυψε με (ψεύτικο) χιόνι και στη συνέχεια προχώρησε σε έναν μίνι αγώνα πόλο στο χιόνι, ο οποίος ακολουθούσε το show. Ο λόγος για όλα αυτά τα θεατρικά; Η Billionaire είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας πόλο του Monte Carlo.

Κάθε μοντέλο στο show των 55 look, ήταν τουλάχιστον 55 ετών ή και παραπάνω, όμορφος, αρρενωπός και πολλά υποσχόμενός όσον αφορά του τι επιφυλάσσει το μέλλον για όλα τα φωτεινά νεαρά πλάσματα της μόδας στο δωμάτιο.

Τα ρούχα που εμφανίστηκαν στην επίδειξη ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένας άνδρας προηγμένων ετών και με αρκετά φορτωμένο τραπεζικό λογαριασμό. Μια περιεκτική χειμωνιάτικη ντουλάπα, λαμπερή, σε απαλές αποχρώσεις του καφέ, του φουντουκιού και του κρεμ. Η συλλογή ήταν τόσο πλούσια όσο και κομψή (έμοιαζε αρκετά με την συλλογή AW19 του Brioni, την οποία αξίζει επίσης να δούμε).

Εν ολίγοις, είναι τα ρούχα για να μην παίξει κανείς πόλο στο χιόνι, αλλα για να το παρακολουθήσει.

Δείτε παρακάτω κάθε look απο την συλλογή.

 

Share.

Comments are closed.