Η εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ που προκάλεσε αρκετές συζητήσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έχουν περάσει μόλις δύο ημέρες από την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και τώρα είμαστε στο Καναδά για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Εκεί βρέθηκε και ο δημοφιλής ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν θα έκανε ο James Bond, μιας και βρισκόταν εκεί για την πρεμιέρα της νέας ταινίας εγκλήματος και μυστηρίου “Knives Out”.

Να αναφέρουμε ότι η υπόθεση του “Knives Out” θυμίζει κάτι από Αγκάθα, ωστόσο διαδραματίζεται στο σήμερα και περιστρέφεται γύρω από μια οικογενειακή συγκέντρωση με τραγική κατάληξη και ποικίλες συνέπειες για τους πρωταγωνιστές. Ας αφήσουμε όμως την ταινία και ας πάμε στην εμφάνιση του Κρεγκ.

© Jemal Countess / Getty Images / Ideal Image

Έτσι λοιπόν, πιστός στο προσωπικό του στυλ, ο Ντάνιελ Γκρεγκ αποφάσισε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα κομψό μαύρο κοστούμι σε συνδυασμό με μια γκρι γραβάτα, ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι στρογγυλά μαύρα γυαλιά ηλίου. Αυτό ωστόσο που έκανε εντύπωση ήταν τα παπούτσια που αποφάσισε να φορέσει.

Αντί λοιπόν να ολοκληρώσει την εμφάνιση του φορώντας ένα “έξυπνο” ζευγάρι μαύρα oxfords όπως θα περίμενε κανείς από τον Jame Bond, επέλεξε ένα ζευγάρι Hi-top Converse. Αξίζει να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το Κρεγκ να επιλέγει πιο extreme παπούτσια για τις εμφανίσεις του, ωστόσο βλέπουμε ότι αυτός ο συνδυασμός “δούλεψε” και μάλιστα με επιτυχία.

© Jemal Countess / Getty Images / Ideal Image

Θα λέγαμε ότι είναι μια εμφάνιση “James Bond εκτός υπηρεσίας” και θα σας προτείναμε να την δοκιμάσετε.

Share.

Comments are closed.