Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ μόλις μας απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να είσαι νέος ή μικρόσωμος για να φορέσεις ένα κοστούμι με αθλητικά παπούτσια.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια και διάσημος ηθοποιός, εμφανίστηκε πρόσφατα στην Ιαπωνία για την πρεμιέρα της ταινίας του «Terminator: Dark Fate», πλάι στην Λίντα Χάμιλτον, η οποία επέστρεψε στο franchise, την Μακένζι Ντέιβις («Blade Runner 2049», «Tully»), τον Γκαμπριέλ Λούνα («Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.») ο οποίος είναι ο νέος Εξολοθευτής, την Νατάλια Ρέγιες («Birds of Passage»), και τον σκηνοθέτη Τιμ Μίλερ που εντυπωσίασε με την επιτυχία του «Deadpool».

© Yuichi Yamazaki / Getty Images / Ideal Image

Παρά τα 72 του χρόνια, ο Άρνι επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι κλασικά αθλητικά παπούτσια Adidas Originals, τα οποία συνδύασε με μια καουμπόικη ζώνη, μια κόκκινη ριγέ γραβάτα, ένα λευκό πουκάμισο και ένα κοστούμι με χαλαρή εφαρμογή, δείχνοντας απίστευτα cool.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός υπέγραψε πάρα πολλά αυτόγραφα, καθώς οι οπαδοί του στην Ιαπωνία είχαν να τον δουν από κοντά από το 2015, ενώ ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους παπαράτσι.

Διαβάστε επίσης: Ο 72χρονος Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκαλύπτει πως παραμένει σε φόρμα