Η Chanel ξεκινά μια νέα συνεργασία με τον Pharrell Williams

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είναι επίσημο. Η Chanel συνεργάζεται με τον Pharrell Williams για μια Ready-to-Wear capsule συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του επόμενου έτους.

Στις 31 Οκτωβρίου, η Chanel βρέθηκε στην Bangkok για να παρουσιάσει το cruise show της, το οποίο είδαμε στο Παρίσι τον Μάιο. Φυσικά, η εκδήλωση αποδείχθηκε ότι ήταν μια -γεμάτη αστέρες- υπόθεση. Δεν ήταν λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι ο Pharrell Williams – αγαπημένος φίλος και μακροχρόνιος συνεργάτης του Karl Lagerfeld και της Chanel – ήταν εκεί. Ωστόσο, ήταν το κίτρινο logo hoodie του για το οποίο οι επισκέπτες μιλούσαν. Γιατί; Ήταν μια πρώτη γεύση της συνεργασίας του Pharrell με τον Karl Lagerfeld για την Chanel. Δεν είναι η πρώτη φορά που το δίδυμο έχει συνεργαστεί – τον περσινό Νοέμβριο σχεδίασε ένα ζευγάρι sneakers Chanel, στο πλαίσιο των event που διοργάνωσε ο οίκος στην boutique Colette (που έκλεισε τις πόρτες της).

Η δημιουργική συνεργασία, θα κάνει το ντεμπούτο της στις 29 Μαρτίου στην Seoul της Νότιας Κορέας, σε συνδυασμό με το opening της νέας flagship boutique, ενώ από τις 4 Απριλίου θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Chanel.

 

Share.

Comments are closed.