Η Brioni ενισχύει τους στενούς δεσμούς της με το Χόλιγουντ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Brioni ενισχύει τους στενούς δεσμούς της με κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με την ανακοίνωση του Armie Hammer ως νέου προσώπου της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, μαζί με τον Pierce Brosnan ως πρεσβευτή της καμπάνιας της συλλογής “Tailoring Legends” Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019.

Η Brioni προσθέτει τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Armie Hammer, στη λίστα των διασημότερων πελατών που έγιναν πρόσωπα μάρκας. Ακολουθώντας τα επιτυχημένα βήματα του Pierce Brosnan ως το πρόσωπο της συλλογής “Tailoring Legends” για τη νέα σεζόν, ο Armie Hammer φέρνει την αίσθηση του σύγχρονου μοντερνισμού στην ιταλική μάρκα, με αβίαστη κομψότητα, χάρισμα και γοητεία.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε κορυφαίες ταινίες όπως το The Social Network, The Man from UNCLE, Call Me By Your Name και On the Basis of Sex.

Ο Pierce Brosnan απο την άλλη είναι ενας μακροπρόθεσμος φίλος του Οίκου και ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο οποίος ενσαρκώνει και ενισχύει το δεσμό της μάρκας με την κινηματογραφική βιομηχανία.

Η συνεργασία μεταξύ του Brioni και του Brosnan ξεκίνησε το 1995, όταν η μάρκα έντυσε τον διάσημο ηθοποιό στο “GoldenEye”, την πρώτη ταινία που πρωταγωνίστησε ως James Bond, και συνέχισε για όλες τις 007 ταινίες του μέχρι σήμερα.


www.brioni.com

Share.

Comments are closed.