Εντοπίστηκαν ζευγάρια Air Jordan 1 “Lost & Found” καλυμμένα με μούχλα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το περασμένο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε μέσω της εφαρμογής SNKRS της Nike το πολυπόθητο Air Jordan 1 “Lost & Found”, το οποίο ήταν ανανεωμένη έκδοση του Air Jordan “Chicago” του 1985. Ενώ πολλοί sneakerheads κατάφεραν να αποκτήσουν το πολυαναμενόμενο sneaker, ορισμένοι από αυτούς απογοητεύτηκαν λόγω ενός ασυνήθιστου ελαττώματος.

Ένας μικρός αριθμός πελατών έλαβε ζευγάρια Air Jordan 1 High OG “Lost & Found” καλυμμένα με μούχλα, όπως αποδεικνύεται και από την φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης του Twitter @_PO2345 παρακάτω. Τα ελάχιστα ζευγάρια με μούχλα που παραδόθηκαν απογοήτευσε ιδιαιτέρως τους πελάτες που τα έλαβαν, δεδομένου ότι πραγματικά “πάλεψαν” για την απόκτηση τους.

Μετά την είδηση αυτή ακύρωσε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες των sneakers που επηρεάστηκαν και ζήτησε από ορισμένα καταστήματα να στείλουν πίσω τα ελαττωματικά ζευγάρια.

Η Jordan Brand επιβεβαίωσε στο Complex ότι γνωρίζει το ελάττωμα. “Γνωρίζουμε το ζήτημα και εργαζόμαστε για να το αντιμετωπίσουμε και για να βελτιώσουμε τις μελλοντικές εμπειρίες”, είπε ένας εκπρόσωπος.

Μια πηγή της Jordan Brand δήλωσε στο Complex πως ο αριθμός των ζευγαριών που επηρεάστηκαν ήταν λιγότερο από το ένα τοις εκατό του συνολικού παραγόμενου αποθέματος.


Διαβάστε επίσης: Το πιο θρυλικό sneaker όλων των εποχών έγινε αμέσως sold out!

Share.

Comments are closed.