Ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου για… “ξένοιαστους καβαλάρηδες”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα Ray-Ban “Olympian” του 1968, τα οποία φόρεσε ο Πίτερ Φόντα στην ταινία “Ξένοιαστος Καβαλάρης”, επανακυκλοφόρησαν και σύντομα πρόκειται να εξαντληθούν!

Aviators της Ray-Ban είναι ένα μοντέλο που συνδέθηκε με τους ενστόλους και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον άνδρα θέλει ένα στιβαρό και κλασικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Φορέθηκαν από αμέτρητους κινηματογραφικούς αστέρες και κατάφεραν να θεωρηθούν από το ευρύ κοινό ως δείγμα θάρρους, τόλμης και αποφασιστικότητας.

Η εταιρεία μας έχει συνηθίσει στο επαναλανσάρισμα αρκετών κλασικών μοντέλων, και τώρα ήρθε η ώρα για τα θρυλικά “Olympian”, τα οποία κυκλοφόρησαν το 1968 και έκαναν τις πωλήσεις της εταιρείας να εκτοξευτούν.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν τους κλασικούς aviator φακούς της εταιρείας, και τυλίγονται από έναν πανέμορφο σκελετό από acetate, ο οποίος διαθέτει μια διακριτική χρυσή μπάρα κατά μήκος των φρυδιών. Τα γυαλιά διατίθενται σε δύο χρωματισμούς: με ανοιχτό μπρονζέ σκελετό με καφέ φακούς B15 και με ανοιχτό γκρι σκελετό με πράσινους φακούς G15.

Κάθε μοντέλο διατίθεται σε έναν περιορισμένο αριθμό 210 ζευγαριών, οπότε καλύτερα να βιαστείτε!

Share.

Comments are closed.