Ένα συλλεκτικό sneaker μπορεί να γίνει δικό σας σε λίγες εβδομάδες!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ishod Wair φημίζεται για τα μαγικά που κάνει στις ράμπες skateboarding, εκτός όμως από το σκέιτ, έχει πάθος και με ένα άλλο τετράτροχο μεταφορικό μέσο. Με αυτήν την ειδική έκδοση του μοντέλου Dunk της Nike, η οποία είναι αφιερωμένη στη μεγάλη αγάπη του Ishod για τα αυτοκίνητα, ο διάσημος skateboarder ενώνει τις δυνάμεις του με ακόμα έναν φίλο της επωνυμίας και λάτρη των αυτοκινήτων, τον Magnus Walker.

Τα σχέδια και τα χρώματα του sneaker, το οποίο ονομάζεται SB Dunk High Pro Ishod Wair x Magnus Walker, είναι επηρεασμένα από την vintage Porsche 911 T “277” του 1971, που έγινε διάσημη μέσα από την ταινία “Urban Outlaw” του Walker. Το δερμάτινο επάνω μέρος φθείρεται σταδιακά, αποκαλύπτοντας μια χρυσή στρώση. Άλλωστε, το χρυσό ήταν η αρχική πηγή έμπνευσης του σχεδίου.

Nike

Τα κεντημένα σχέδια στη φτέρνα και στη γλώσσα απεικονίζουν τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ το εσωτερικό των παπουτσιών κοσμείται από καρό μοτίβο. Τέλος, στο πλευρικό μέρος της φτέρνας, στην επένδυση του πάτου, στα πλαϊνά τμήματα και στην ενδιάμεση σόλα υπάρχουν σχέδια εμπνευσμένα από τους αγώνες ταχύτητας, ώστε αυτό το παπούτσι να κάνει εντύπωση ακόμα και στις πιο γρήγορες κινήσεις.

Nike

Το Nike SB Dunk High Pro Ishod Wair x Magnus Walker θα είναι διαθέσιμο στις 3 Ιουλίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Nike και θα κοστίζει 119,99 ευρώ.

Δείτε μερικές επιπλεον φωτογραφίες του sneaker παρακάτω:

Nike

Nike

Nike


Διαβάστε επίσης: Δείτε ποιοι είναι οι πιο κακοντυμένοι παίκτες στο NBA

Share.

Comments are closed.