Ένα ιδιαίτερο sneaker που τολμά να αψηφήσει το κατεστημένο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 2019, μια ομάδα αντισυμβατικών σκέιτερ στο Σικάγο αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με στόχο να αναδείξει τις κοινότητες μαύρων, ιθαγενών και έγχρωμων ατόμων, καθώς και την κοινότητα LGBTQIA+. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η κολεκτίβα με το παρατσούκλι froSkate, η οποία ανήκει σε μαύρα άτομα, έχει στο τιμόνι της queer άτομα και παραμένει αμετανόητα πιστή στις πεποιθήσεις της.

Πρόσφατα η froSkate ένωσε τις δυνάμεις της με την Nike δια την διάδοση του θετικού μηνύματος, «All Love, No Hate» (Μόνο αγάπη, όχι μίσος). Το αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν ένα μοντέλο SB Dunk High που αποτυπώνει απόλυτα την έννοια της ενσωμάτωσης με ένα αντισυμβατικό σχέδιο που τολμά να αψηφήσει το κατεστημένο.

Nike

Τα έντονα και πολύχρωμα σχέδια στη γλώσσα, οι διατρήσεις σε σχήμα καρδιάς στην περιοχή των δαχτύλων και τα συνθήματα “All Love”, “No Hate” χαραγμένα στα πλαϊνά υπενθυμίζουν ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα του skateboarding.

Nike

Το εντυπωσιακό επάνω μέρος και οι σόλες είναι αφιερωμένες στη δυναμική των μελών της ομάδας froSkate, ενώ τα φωτεινά, αταίριαστα σχέδια στο αριστερό και στο δεξί παπούτσι τιμούν το μοναδικό στιλ της ομάδας και τη δέσμευσή της σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, όπου το μίσος δεν έχει καμία θέση.

Nike

Το FroSkate x Nike SB Dunk High πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου στην τιμή των 129,99 ευρώ.


Διαβάστε επίσης: Ο οίκος Balenciaga κυκλοφόρησε το “Σανδάλι του Τουρίστα” – Κοστίζει 550 ευρώ!

Share.

Comments are closed.