Ένα από τα δημοφιλέστερα sneakers όλων των εποχών επανέρχεται με μια σύγχρονη εκδοχή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κληρονομιά του Virgil Abloh συνεχίζεται με το Air Force 1 Mid x Off-White™. Για τα 40 χρόνια του AF1, ήθελε να μας συστήσει ξανά το θρυλικό σχέδιο μέσα από ένα φουτουριστικό πρίσμα, με μια χρωματική παλέτα που αναβιώνει την ιστορία του εμβληματικού sneaker.

Το δέρμα στην απόχρωση Pine Green αποτελεί φόρο τιμής στον αυτοκινητόδρομο I-95 και στην κοινότητα που εκτόξευσε το AF1 στην κορυφή. Συνδυάζοντας το ρετρό ύφος με την πρόσφυση, το λογότυπο σε στιλ αερογραφίας σε ταξιδεύει στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Και όπως πάντα, ο Virgil άφησε πολλά περιθώρια δημιουργικότητας στους άλλους. Εκτός από τα κλασικά κορδόνια, αυτό το μοντέλο διαθέτει ένα δεύτερο ζευγάρι κορδόνια που περνούν μέσα από τα νήματα Flywire. Έτσι, ένα από τα δημοφιλέστερα παπούτσια όλων των εποχών, επανέρχεται με μια σύγχρονη εκδοχή γεμάτη αναφορές.

Nike

Τα συνηθισμένα στοιχεία της Off-White™. όπως οι πορτοκαλί ταμπέλες,  η zip-tie ετικέτα και η περίφημη σφραγίδα της ημερομηνίας και του τόπου προέλευσης που έβαζε στα sneakers ο Abloh, βρίσκονται επίσης στο παπούτσι.

Nike

Έχοντας εμφανιστεί ήδη σε επιλεγμένους λιανοπωλητές, το Air Force 1 Mid x Off-White™ “Pine Green” έχει προγραμματιστεί τώρα να κυκλοφορήσει στην εφαρμογή SNKRS της Nike στις 28 Απριλίου με τιμή 189,99 ευρώ.

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike


Διαβάστε επίσης: 8 ανεκτίμητα ζευγάρια sneakers του Virgil Abloh και του καλλιτέχνη Futura “σάρωσαν” σε δημοπρασία!

Share.

Comments are closed.