Δες το εσώρουχο που πρέπει να φοράς ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λαμβάνοντας υπ όψιν ότι είναι το πρώτο ένδυμα που φοράμε καθημερινά, είναι ίσως το τελευταίο στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας στο οποίο δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή.

Φυσικά μιλάμε για τα εσώρουχα, τα οποία πήραν την σημερινή τους μορφή την δεκαετία του 30′. Πολλοί είναι οι άντρες που δεν δίνουν και πολύ μεγάλη σημασία στον τύπο των εσωρούχων που φορούν (αν φορούν), αρκεί να είναι άνετα και να κρατούν όλα τα “πράγματα” στην θέση τους. Ωστόσο, τα σωστά εσώρουχα, εκτός από το γεγονός ότι μπορούν να μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα κατα την διάρκεια της ημέρας, παίζουν πολύ βασικό ρόλο στην συνολική εμφάνιση μας.

Άρα είναι σημαντικό όταν αγοράζουμε εσώρουχα να επιλέγουμε αυτά που ταιριάζουν με τον σωματότυπο μας, να μας κάνουν νιώθουμε ευχάριστα όταν τα φοράμε και να μην μας δυσκολεύουν στις κινήσεις μας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους τρεις βασικούς τύπους ανδρικών εσωρούχων για να επιλέξετε ανάλογα με τον σωματότυπο σας.

Το σλιπ – Ιδανικό για άντρες με μεγαλύτερους μηρούς (και εκείνους που είναι πιο “προικισμένοι”)

Ξεχάστε τα σλιπ που σας αγόραζε η μαμά σας όταν ήσασταν μικροί, καθώς πλέον έχουν μεταμορφωθεί από πολλούς διάσημους σχεδιαστές και είναι πραγματικά υπέροχα. Βέβαια υπάρχει ένα συγκεκριμένος λόγος ότι τα φορούν τύποι όπως ο Μπέκαμ και ο Ρονάλντο στις καμπάνιες διάφορων οίκων, καθώς είναι ιδανικά για άντρες με μαγαλύτερους μηρούς.

Τα σλιπ είναι επίσης ιδανικά και για τους πιο κοντούς άντρες, καθώς κάνουν τα πόδια τους να φαίνονται μακρύτερα, αλλά και τους πιο προικισμένους, επειδή το στυλ τους είναι αρκετά “υποστηρικτικό”.

Το boxer – Ιδανικό για όσουν θέλουν μεγαλύτερη ελευθερία

Αν δεν είστε το είδος του άνδρα που φοράει στην καθημερινότητα του παντελόνια κοστουμιού ή slim-fit τζιν, τα boxer θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία, ενώ είναι πολύ λιγότερο αποκαλυπτικά από οποιοδήποτε άλλο τύπο εσωρούχων. Ωστόσο, όλα αυτά έχουν ένα κόστος: τα μπόξερ προσφέρουν πολύ λίγη υποστήριξη.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί σχεδιαστες τα έχουν συμπεριλάβει στις συλλογές τους και τους έχουν δώσει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Αν επιλέξετε αυτό τον τύπο εσωρούχων, θα πρέπει να είναι από 100% βαμβάκι, να είναι μονόχρωμα ή να διαθέτουν ένα διακριτικό μοτίβο, και φυσικά να έχουν ένα ωραίο λάστιχο στην μέση.

Το boxer brief – Ιδανικό για τους περισσότερους σωματότυπους και για άντρες που έχουν παραπάνω κιλάκια

Όπως υπονοεί και το όνομα του είναι ένα εσώρουχο το οποίο συνδυάζει το κλασικό σλιπ και το boxer, και έχει το καλό ότι είναι κατάλληλο για κάθε τύπο άνδρα και ταιριάζει σχεδόν με κάθε ένδυμα. Αναμφισβήτητα, είναι το πιο ευπροσάρμοστο στυλ εκεί έξω: όχι τόσο αποκαλυπτικό όσο τα σλιπ, αλλά προσφέροντας όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Επιπλέον tips:

  • Τα εσώρουχα όπως και τα ρούχα αντιπροσωπεύουν το προσωπικό στυλ του καθενός, γι αυτό πρέπει να επιλέγετε σχέδια και χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και σας κολακεύουν.
  • Αποφύγετε τα συνθετικά υλικά στα εσώρουχα σας γιατί θα σας κάνουν να ιδρώνετε. Προτιμήστε τη διαχρονική εγγυημένη ποιότητα των βαμβακερών εσωρούχων.
  • Ελέγξτε τον οδηγό μεγεθών και κάντε τις αγορές σας σύμφωνα με το μέγεθος της μέσης σας.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις κανόνες του Τομ Φορντ για τα ανδρικά εσώρουχα

Share.

Comments are closed.