Δες πως μπορείς να φορέσεις τα loafers τον χειμώνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο κόσμος της μόδας έχει μια πολύ σοβαρή εμμονή με τα sneakers, και παρόλο που αυτό είναι πολύ καλό, τα πολύχρωμα sneakers διαφόρων σχεδιαστών δεν είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα ζευγάρι loafers πρέπει να καταλαμβάνει μόνιμη θέση στην ντουλάπα σας.

Αν και συνήθως τα loafers φοριούνται όταν οι θερμοκρασίες είναι πιο υψηλές, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε το καλοκαίρι για να φορέσετε ένα ζευγάρι. Στην πραγματικότητα μπορείτε να τα φορέσετε και τον χειμώνα αρκεί να: α) επιλέξετε το σωστό ζευγάρι και β) να τα συνδυάζετε με τα σωστά κομμάτια.

© David M. Benett / Getty Images / Ideal Image

Προτιμήστε ένα ζευγάρι που θα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό δέρμα, το οποίο δεν θα σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα αν έξω βρέχει, ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε το σουέτ. Τώρα, όσον αφορά με τι να τα φορέσετε, σίγουρα θα χρειαστείτε ένα χοντρό ζευγάρι κάλτσες για να μην κρυώνουν τα πόδια σας, και τα παντελόνια σας μπορούν να  φτάνουν λίγο πιο κάτω από τον αστράγαλο. Δεν χρειάζεται να καλύπτουν τις κάλτσες και μεγάλο μέρος του παπουτσιού.

Αν σκοπεύετε να τα φορέσετε χωρίς κάλτσες, θα σας λέγαμε να μην το κάνετε.

Δείτε παρακάτω 4 κλασικά χειμωνιάτικα loafers που αξίζει να επενδύσετε.

Loafers by Grenson


Loafers by Gucci


Loafers by Prada


Loafers by Bally


Διαβάστε επίσης: Δες πως μπορείς να αντιγράψεις το στυλ του Μάρλον Μπράντο

Share.

Comments are closed.