Δείτε το νέο sneaker που αφιερωμένο στον αδερφό του Μάικλ Τζόρνταν, Λάρι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα από τα άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στα πρώτα χρόνια της ζωής του Μάικλ Τζόρνταν ήταν ο μεγάλος του αδερφός, Λάρι. Ο Λάρι ήταν επίσης σπουδαίος αθλητής με την ίδια δύναμη, αθλητική ικανότητα και φιλοδοξία, αλλά δεν είχε τη σωματοδομή για να υπερέχει στον αθλητισμό. Ο Μάικλ αγωνίστηκε σκληρά για να κερδίσει τον μεγαλύτερο αδερφό του, όταν οι δύο τους έπαιζαν μεταξύ τους σε καθημερινή βάση. Η κυριαρχία του Λάρι στον μικρότερο αδερφό του ώθησε την αποφασιστικότητα του μικρού να φτάσει και να κερδίσει – και τελικά, μία ημέρα το έκανε.

Θέλοντας να τιμήσει αυτούς τους αγώνες και την επιμονή που κατάφεραν να εμφυσήσουν στον Μάικλ Τζόρνταν, το Jordan Series .01 είναι αφιερωμένο στον Λάρι και στα πρώτα χρόνια της πορείας του σπουδαίου αυτού παίκτη του NBA προς το μεγαλείο.

To νέο sneaker της Jordan Brand είναι κατασκευασμένο από σουέτ, κοτλέ και mesh, τα οποία του δίνουν ένα “καθαρό” look. Τα ραμμένα γράμματα “Dear Larry” στο επάνω μέρος και στη γλώσσα παραπέμπουν στην εισαγωγή μιας επιστολής που αντάλλαξαν τα δύο αδέρφια, ενώ το κυκλικό μοτίβο του παπουτσιού είναι αφιερωμένο στον δεσμό τους. Το σχέδιο “45/2” παραπέμπει στον αριθμό 23, που επέλεξε ο MJ για να δηλώσει ότι θα ήταν ευχαριστημένος αν μπορούσε να φτάσει μέχρι τα μισά του μεγαλείου του Λάρι, ο οποίος φορούσε τον αριθμό 45.

Τέλος, στο εσωτερικό της δεξιάς εσωτερικής σόλας είναι γραμμένη η φράση “Swing For The Fence”, ενώ στις εξωτερικές σόλες απο καουτσούκ εμφανίζονται οι φράσεις “There Was Never Any Doubt” και “It Went Down In The Backyard”.

Το Jordan Series.01 ‘Dear Larry’ είναι ένα minimal sneaker, το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας από αύριο στην τιμή των 79,99 ευρώ.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες του μοντέλου παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Το 2020 αποδείχτηκε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν παραμένει ο GOAT και των sneakers

Share.

Comments are closed.