Δείτε το νέο sneaker από την συνεργασία της Stüssy με την Nike

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από μερικές εβδομάδες σας παρουσιάσαμε το νέο sneaker από την συνεργασία της Stüssy με την Nike, το οποίο κυκλοφόρησε σε δύο χρωματισμούς και διέθετε το ίδιο μοναδικό στυλ αλλά και την εμφάνιση του μοντέλου Air Zoom Spiridon Cage 2 που κυκλοφόρησε το 2003.

Η συνεργασία της Stüssy με την Nike δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ακόμα ένα μοντέλο Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος. Το νέο sneaker, το όνομα του οποίου προέρχεται από τη μεγάλη “εγκλωβισμένη” αερόσολα στη φτέρνα, η οποία όχι μόνο χαρίζει το στυλ από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά προσφέρει τον τύπο του μαλακού πατήματος που περιμένεις από τη μονάδα Zoom Air, διαθέτει μια μαύρη απόχρωση σε ολόκληρο το επάνω μέρος και μια γκρι ενδιάμεση σόλα που έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο πλέγμα που καλύπτει την αερόσολα.

Στην γλώσσα και στο πίσω μέρος του sneaker υπάρχει το λογότυπο της Stüssy και στις πλαϊνές πλευρές το Swoosh της Nike στο ίδιο μαύρο υλικό που καλύπτει το παπούτσι.

Ρίξτε μια ματιά στο τρίτο μοντέλο Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 “Black” παρακάτω. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο αναμένεται να κοστίζει 160 δολάρια.

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μια ματιά στα νέα sneakers από την συνεργασία της Levi’s με την New Balance

Share.

Comments are closed.