Δείτε το νέο Air Max 90 με camo print που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις 26 Μαρτίου η Nike γιορτάζει 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Air Max 90, μια ημερομηνία που έχει καθιερωθεί ως Air Max Day. Έτσι, όπως και κάθε χρόνο, η Nike για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του εμβληματικού μοντέλου, αποφάσισε να κυκλοφορήσει αρκετά Air Max μοντέλα, με πιο χαρακτηριστικό το Air Max 90 Duck Camo που πρωτοκυκλοφόρησε το 2013.

Σε αυτήν την εξελιγμένη μορφή του μοντέλου που είδαμε πριν από 7 χρόνια, το μοτίβο Duck Camo πρωταγωνιστεί πάνω από μια έντονη βάση στην απόχρωση Infrared. Ακόμα ένα στοιχείο που παραπέμπει στο μοντέλο του 2013 είναι ένα Swoosh εμπνευσμένο από το μοτίβο snakeskin.

Η επανασχεδιασμένη έκδοση του Air Max 90 συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία, συνθέτοντας έτσι ένα εντυπωσιακό μοντέλο που τιμά πραγματικά τα 30 χρόνια του διαχρονικού παπουτσιού.

Αξίζει να πούμε ότι η σειρά Air Max κυκλοφόρησε το 1987, και έκανε για πρώτη φορά ορατή την αερόσολα. Στην ουσία ήταν ένα πείραμα στην αντικραδασμική προστασία που σύντομα εξελίχθηκε σε μια θρυλική σειρά, που έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Με το πέρασμα των χρόνων ενσωματώθηκαν νέα σχέδια και τεχνολογίες, αλλά η κληρονομιά παραμένει ίδια.

Το Air Max 90 Duck Camo θα είναι διαθέσιμο στις 26 Μαρτίου και η τιμή του θα ανέρχεται στα 149 ευρώ. Πρόκειται για ένα sneaker που έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα, οπότε αν θέλετε να το αποκτήσετε καλά θα κάνετε να βιαστείτε μόλις κυκλοφορήσει.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του νέου sneaker παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: 9 sneakers που μπορείς να φορέσεις με τα πάντα μέσα στην ντουλάπα σου

Share.

Comments are closed.