Δείτε την νέα συλλογή πολυτελών γυαλιών ηλίου της Omega

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

To 2016, ο ελβετικός οίκος ωρολογοποιίας Omega κυκλοφόρησε μια συλλογή πολυτελών γυαλιών ηλίου, ξαφνιάζοντας πολλούς ανθρώπους. Σίγουρα η κατασκευή οπτικών δεν είναι ένας τομέας που συνδέται άμεσα με την ελβετική ωρολογοποιία, ωστόσο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Omega, Raynald Aeschlimann, είχε ανακοινώσει τότε ότι: “Αυτή είναι μια ευκαιρία για να εκφράσουμε το προσωπικό στυλ και το πάθος μας για το εμπορικό σήμα.”

Πρόσφατα ο οίκος παρουσίασε με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό μια νέα και συναρπαστική σειρά πολυτελών γυαλιών ηλίου, τα οποία απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες, και αντικατοπτρίζουν την κληρονομιά της Omega στην σχεδίαση των ρολογιών.

Η νέα συλλογή έγινε σε συνεργασία με την Ιταλική εταιρία Marcolin Eyewear, με τα γυαλιά ηλίου να χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και απαράμιλλη δεξιοτεχνία, κάτι που φυσικά χαρακτηρίζει όλα τα ρολόγια, αλλά και τα κοσμήματα της Omega.

Omega

Όλα τα γυαλιά της συλλογής παίρνουν έμπνευση από τα πολυτελή ρολόγια του οίκου, καθώς τα υλικά του σκελετού αλλά και τα χαρακτηριστικά τους, θυμίζουν τις κορώνες και τις στεφάνες των ρολογιών Omega.

Σχολιάζοντας την νέα συλλογή, ο Raynald Aeschlimann, είπε, “Η Omega αποτελούσε πάντα συνώνυμο της υπεροχής και της μόδας. Αυτή η νέα σειρά γυαλιών ηλίου αποτελεί μια συνέχεια αυτής της αρχής με σύγχρονη δημιουργικότητα και στyλ. Όλα τα σχέδια έχουν οικεία στοιχεία από τα εμβληματικά μας ρολόγια και είμαι πολύ υπερήφανος να τα παρουσιάζω στα καταστήματά μας.”

Ολόκληρη η συλλογή είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Omega εδώ.

Διαβάστε επίσης: 4 διαχρονικά γυαλιά ηλίου για όλα τα γούστα!

Share.

Comments are closed.