Δείτε πως τα Nike Air Force 1 μεταμορφώθηκαν στο πιο άσχημο παπούτσι όλων των εποχών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είναι δύσκολο να βρει κανείς ένα ζευγάρι παπούτσια που να έχει δεχτεί τόσες πολλές αρνητικές κριτικές όσο τα Crocs. Τα τσόκαρα από καουτσούκ που εμφανίστηκαν το 2002, ήταν ιδανικά μόνο για όσους αναζητούν άνεση και τίποτα άλλο, με τα χρόνια ωστόσο ο κόσμος άρχισε να τα βλέπει με άλλο μάτι. Παρά την ασχήμια τους, άρχισαν να κατακτούν ακόμα περισσότερο έδαφος στον κόσμο της μόδας, εδικά όταν εμφανίστηκαν στην πασαρέλα του οίκου Balenciaga το 2017.

Αν και δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα τα τσόκαρα της Crocs, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η δημοφιλία τους αυξάνεται όλο και περισσότερο, κάτι που αποδεικνύει και η πρόσφατη συνεργασία του Τζάστιν Μπίμπερ με την μάρκα, η οποία εκτόξευσε την μετοχή της.

Βλέποντας την αύξηση της δημοτικότητας των Crocs, ο concept σχεδιαστης Kegan McDaniel, αποφάσισε να δώσει την δική του ερμηνεία στο γνωστό τσόκαρο, παρουσιάζοντας το Crocs x Nike Air Force 1 clog hybrid.

Kegan McDaniel

Ο McDaniel προσπάθησε να παντρέψει όλα τα στοιχεία που καθιστούν μοναδικό το Air Force 1 με τα αντίστοιχα του τσόκαρου των Crocs, και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Το τσόκαρο περιλαμβάνει έξυπνα σχεδιαστικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα την μετατροπη του Swoosh του sneaker σε λουράκι που συγκρατεί την φτέρνα, αλλά και την μεγέθυνση της διάτρητης διακόσμησης που έχει στο επάνω μέρος το sneaker, ώστε να ταιριάζει με την αντίστοιχη των Crocs.

Kegan McDaniel

O σχεδιαστής διατήρησε ανέπαφη την κλασική σόλα του Air Force 1 και πρόσθεσε διάφορες λεπτομέρειες στο τσόκαρο, όπως το σήμα της Nike στη γλώσσα και μια μεταλλική ταμπελίτσα στο επάνω μέρος με την αναγραφή “AF1”. Για Crocs x Nike Air Force 1 ο σχεδιαστής χρσημιοποίησε τους δύο κλασικούς χρωματισμούς του sneaker -λευκό και μαύρο -, αλλά και το κλασικό πράσινο χρώμα της Crocs.

Kegan McDaniel

Προφανώς πρόκειται για ένα concept τσόκαρο, το οποίο δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει, αν ωστόσο κυκλοφορούσε, θα το αγοράζατε;


Διαβάστε επίσης: Τα Crocs των 55 δολαρίων του Τζάστιν Μπίμπερ αναμένεται να γίνουν sold out!

Share.

Comments are closed.