Αυτό είναι το πουκάμισο που θα φοράς όλο το φθινόπωρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σίγουρα είναι αρκετά λυπηρό ότι το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν, πρέπει ωστόσο να το αποδεχτούμε και να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να αναδιοργανώνουμε την γκαρνταρόμπα μας όπως επιτάσσει η νέα σεζόν.

Ένα από τα βασικά κομμάτια που πρέπει να περιέχει η ντουλάπα σας το φθινόπωρο είναι το καρό πουκάμισο. Πρόκειται για ένα κλασικό ένδυμα, του οποίου το print συνδέθηκε με την σκωτσέζικη υπερηφάνεια, ενώ κατάφερε να γίνει σύμβολο της εργατικής τάξης: από τους ξυλοκόπους με τα μαυροκόκκινα καρό πουκάμισα και τους εργάτες στα ορυχεία έως τους αγρότες του αμερικανικού Νότου και τους καουμπόηδες.

Την δεκαετία του ’70 το είδαμε φορεμένο από την ασυμβίβαστη γενιά των Punks, ενώ την δεκαετία του ’90 ήταν ένα από τα κομμάτια που ήταν στενά σενδεδεμένα με την Grunge, που πέρα από ένα μουσικό είδος, ήταν νοοτροπία, ήταν στυλ και ένα κίνημα χωρίς ταξικούς όρους, το οποίο απέρρεε μέσα από τη συγκεκριμένη μουσική με βασικότερο εκφραστή της τον Kurt Cobain.

Σήμερα αποτελεί βασικό στοιχείο της μοντέρνας γκαρνταρόμπας λόγω της ευελιξίας του. Είναι ιδανικό για το φθινόπωρο, καθώς μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα μπλουζάκι ή κάτω από ένα σακάκι. Σίγουρα είναι ένα κομμάτι που αν και δεν θα απογειώσει το στυλ σας, δεν πρόκειται ποτέ να σας εκθέσει.

Δείτε παρακάτω μερικά καρό πουκάμισα που αξίζει να επενδύσετε αυτό το φθινόπωρο.

Urban Outfitters Brushed Pastel Plaid Overshirt


Standard Cloth Vintage Acid Wash Flannel Button-Down Shirt


Patagonia Fjord Flannel Button-Down Shirt


Urban Renewal Vintage Overdyed Vintage Flannel Shirt


Standard Cloth Shadow Plaid Flannel Button-Down Shirt


Urban Outfitters Plaid Flannel Button-Down Shirt


Standard Cloth Vintage Acid Wash Flannel Button-Down Shirt


Patagonia Fjord Flannel Button-Down Shirt


Urban Renewal Vintage Overdyed Vintage Flannel Shirt


Διαβάστε επίσης: 5 τρόποι να φορέσεις το τζιν πουκάμισο

Share.

Comments are closed.