Αυτό είναι το πιο hot πανωφόρι της φετινής άνοιξης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι τάσεις της μόδας συνεχώς αλλάζουν: νέες έρχονται, παλιές φεύγουν από το προσκήνιο ή επανέρχονται χρόνια αργότερα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κλασικά ανδρικά ενδύματα, που έχουν αντέξει την δοκιμασία του χρόνου – ακόμα και δεκαετίες – και η μόδα δεν έχει καμια επιρροή πάνω τους.

Ένα από αυτά είναι φυσικά η καμπαρντίνα, το κλασικό κομψό πανωφόρι που αναμφίβολα έχει αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου, με τα ίδια καθοριστικά χαρακτηριστικά του, όπως τους ιμάντες στους ώμους, τα 10 κουμπιά στο μπροστινό μέρος, την ζώνη στην μέση και στους καρπούς, τα φαρδιά πέτα, και τα ρεγκλάν μανίκια.

Μπορεί η καμπαρντίνα να έχει πάρει διάφορες μορφές τα τελευταία χρόνια, καθώς μερικοί γνωστοί οίκοι μόδας της πρόσθεσαν χρώμα, της αφαίρεσαν ή της πρόσθεσαν ορισμένα στοιχεία, ο βασικός σχεδιασμός της ωστόσο παρέμεινε αμετάβλητος για πάνω από έναν αιώνα, και υπάρχει πολύ καλός λόγος για αυτό.

Στο πυρήνα της, είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό πανωφόρι, το οποίο μπορεί να σας προστατεύσει από τα στοιχεία της φύσης και φυσικά να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες καμπαρντίνες που αξίζουν μια θέση σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα αυτή την άνοιξη.

Random Identities Oversized Trench Coat


Burberry Mid-length Chelsea Heritage Trench Coat


UNIQLO U Single-Breasted Trench Coat


A-COLD-WALL* Water Resistant Welded Mac Coat


Jil Sander Double-Breasted Cotton Coat


Saint Laurent Vintage Trench Coat


 

Daily Paper Concealed Fastening Trench Coat


Brain Dead Laboratory Topcoat


Διαβάστε επίσης: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φόρεσε το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου!

Share.

Comments are closed.