Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αποκτήσετε ένα sneaker YEEZY της adidas

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η adidas αποφάσισε να κυκλοφορήσει και τα τελευταία αποθέματα των προϊόντων YEEZY που έχει στην κατοχή της.

Ο γερμανικός κολοσσός, ο οποίος πήρε “διαζύγιο” με τον Κάνιε Γουέστ τον Οκτώβριο του 2022, βάζοντας την “ταφόπλακα” σε μία κερδοφόρα  συνεργασία, κυκλοφόρησε πάνω από 30 στυλ των παπουτσιών YEEZY που είχε στις αποθήκες του. Η κυκλοφορία περιλαμβάνει σχεδόν κάθε μοντέλο που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της συνεργασίας της μάρκας με τον Κάνιε Γουέστ, από το κλασικό YEEZY BOOST 350 V2 έως το πιο πρόσφατο YEEZY Slide.

adidas

Η κίνηση αυτή στοχεύει στην ανάκτηση των οικονομικών ζημιών και στην κάλυψη της ζήτησης των καταναλωτών, ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως με αυτή την μεγάλη και τελευταία κυκλοφορία η adidas “πλένει τα χέρια της” από τα τελευταία υπολείμματα της συνεργασίας που στιγμάτισε την κουλτούρα των sneakers.

Αυτή η τελευταία κυκλοφορία αντιπροσωπεύει το κεφάλαιο που κλείνει μια εμβληματική συνεργασία στον κόσμο των sneakers. Μην χάσετε την τελευταία σας ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ζευγάρι από αυτά τα θρυλικά παπούτσια.

Τα περισσότερα YEEZY (με μεγέθη τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά) είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της adidas και στην εφαρμογή CONFIRMED της μάρκας.


Διαβάστε επίσης: Κυκλοφορία-έκπληξη τριών μοντέλων YEEZY από την adidas

Share.

Comments are closed.