Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι ένα μινιμαλιστικό αριστούργημα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μάρκα υποδημάτων Common Projects είναι γνωστή για τον minimal σχεδιασμό της και η πολυτελής μάρκα Moscot με έδρα την Νέα Υόρκη, για την κατασκευή υπέροχων και κλασικών γυαλιών ηλίου και οράσεως. Οι δύο μάρκες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα ήταν τα Moscot x Common Projects Type One Sunglasses, τα οποία αποτελούν την συγχώνευση της αισθητικής τους σε ένα διαχρονικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Το μαύρο ματ ιταλικό acetate (υλικό για κοκκάλινα γυαλιά) χρησιμοποιείται στην πλειοψηφία του σκελετού, που συμπληρώνεται από υψηλής στιλπνότητας μεταλλικά στοιχεία. Διαθέτουν φακούς G15  που προσφέρουν προστασία από τις UVA και UVB ακτίνες του ηλίου, ενώ στο εσωτερικό των βραχίονων υπάρχει η χρυσή εκτύπωση Common Projects + Moscot και ο μοναδικός αύξοντας αριθμός.

Τα Moscot x Common Projects Type One Sunglasses είναι μια περιορσιμένη έκδοση 500 τεμαχίων, καθένα από τα οποία συνοδεύεται από μια όμορφη δερμάτινη θήκη. Η τιμή τους ενέρχεται στα 300 ευρώ και μπορείτε να τα παραγγείλετε εδώ.

Διαβάστε επίσης: Moscot: Το success story ενός Λευκορώσου στο Μανχάταν

Share.

Comments are closed.