Αυτά τα Air Jordan αναμένεται να κοστίσουν εκατομμύρια δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά την ανακοίνωση της “The Dynasty Collection” τον περασμένο μήνα, η οποία περιλάμβανε έξι εμβληματικά αθλητικά παπούτσια Air Jordan που φορέθηκαν από τον Μάικλ Τζόρνταν κατά τη διάρκεια των έξι κρίσιμων αγώνων που κέρδισαν οι Chicago Bulls τη δεκαετία του 1990, ένα άλλο αθλητικό παπούτσi Air Jordan που φόρεσε ο θρυλικός αθλητής κατά τη διάρκεια των τελικών του NBA πρόκειται πουληθεί μέσω της επερχόμενης διαδικτυακής δημοπρασίας Victoriam Parts I και II του οίκου Sotheby’s.

Πρόκειται για το αυθεντικό Air Jordan 13 “Bred” που φόρεσε ο ίδιος ο Μάικλ Τζόρνταν κατά τη διάρκεια του 2ου παιχνιδιού των τελικών του NBA του 1998, γνωστών και ως “The Last Dance”, όταν οι Chicago Bulls αντιμετώπισαν τους Utah Jazz.

Σύμφωνα με τον οίκο Sotheby’s, ο Τζόρνταν έδωσε αυτό το Air Jordan 13 στο ballboy που ήταν υπεύθυνο για τη συντήρηση των αποδυτηρίων των επισκεπτών στις εγκαταστάσεις των Jazz. Το sneaker φορέθηκε στο παιχνίδι και διαθέτει υπογραφή του Air μπροστινό επάνω μέρος.

Ο οίκος Sotheby’s εκτιμά ότι αυτό το ζευγάρι θα κοστίσει μεταξύ 2 και 4 εκατομμυρίων δολαρίων και αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ για το πιο ακριβό αθλητικό παπούτσι που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία. Το τρέχον ρεκόρ κατέχει το αυθεντικό Nike Air Ship που φορούσε Μάικλ Τζόρνταν το 1984, το οποίο πουλήθηκε για 1,4 εκατομμύρια δολάρια το 2021.

Η υποβολή των προσφορών για αυτό το πρωτότυπο “Bred” Air Jordan 13 θα ξεκινήσει στις 3 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου στο Sothebys.com. Το sneaker θα εκτεθεί επίσης στον οίκο Sotheby’s της Νέας Υόρκης.


Διαβάστε επίσης: Μάικλ Τζόρνταν: Τα 6 sneakers που φόρεσε ο GOAT στους τελικούς τους NBA

Share.

Comments are closed.