Αποκτήστε το μπουφάν του Μπραντ Πιτ από το “Once Upon A Time In Hollywood”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι συζητήσεις γύρω από την ταινία του Ταραντίνο “Once Upon A Time In Hollywood”, είναι τόσο καυτές αυτή την στιγμή όσο και ο ήλιος πάνω από το Λος Άντζελες. Είναι μια ταινία η οποία έσπασε τα ταμεία από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της και σίγουρα αξίζει να την δείτε.

Σήμερα ωστόσο δεν θα συζητήσουμε για την ταινία, αλλά για το μοναδικό στυλ του Μπραντ Πιτ, από τα τέλη της δεκαετίας του ’60. Στην ταινία ο Μπραντ φοράει ένα vintage τζιν μπουφάν Wrangler, του οποίου η μάρκα μόλις κυκλοφόρησε μια ανανεωμένη έκδοση.

Το εν λόγω τζιν μπουφάν είναι το μοντέλο Wrangler 124MJ και μοιάζει αρκετά με αυτό που φοράει Μπραντ. Τα μανίκια του είναι λίγο πιο στενά και είναι λίγο μακρύτερο, αλλά διατηρεί όλα τα άλλα στοιχεία του πρωτοτύπου ανέπαφα, όπως τις στρογγυλεμένες τσέπες στο στήθος, τα χάλκινα κουμπιά και την ραφή “W”. Μια βασική διαφορά που υπάρχει σε σχέση με το μπουφάν που βλέπετε στο “Once Upon A Time In Hollywood” είναι ότι το νέο μοντέλο διαθέτει κουμπιά και όχι φερμουάρ για να κλείνει.

Η έκδοση με το φερμουάρ που φοράει ο Μπραντ στην ταινία είναι το μοντέλο 124MJ3Y, αλλά δεν είναι διαθέσιμο πλέον από την Wrangler και είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί. Αλλά γιατί να μπει κανείς στον κόπο να ψάξει το πρωτότυπο όταν μπορεί άμεσα να αγοράσει online την νέα έκδοση;

Δεν σας εγγυόμαστε ότι θα μοιάζετε με τον Μπράντ Πιτ στην ταινία, ωστόσο αξίζει να προσπαθήσετε!

Share.

Comments are closed.