Ακόμα ένα Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Olive” αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ακόμα ένα sneaker Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP “Olive” πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2025.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν πρόκειται για την επερχόμενη έκδοση “Olive” που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, αλλά ένα sneaker σε παρόμοιους χρωματισμούς που αναμένεται να είναι διαθέσιμο το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτος.

Οι διάσημοι λογαριασμοί @zsneakerheadz και @mr_unloved1s, μοιράστηκαν ότι το sneaker θα διαθέτει τους χρωματισμούς Medium Olive/Black/Sail/Muslin, που είναι παρόμοιοι με το επερχόμενο μοντέλο του 2024, ωστόσο, η ακριβής κατανομή κάθε χρώματος παραμένει άγνωστη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zSneakerHeadz (@zsneakerheadz)

Τον Σεπτέμβριο του 2022, αναφέρθηκε ότι ο Travis Scott και η Jordan Brand ήταν έτοιμοι να αφήσουν το Air Jordan 1 να “ξεκουραστεί” και να εστιάσουν την προσοχή τους σε άλλα μοντέλα, ωστόσο, έχει συμβεί το εντελώς αντίθετο, καθώς αρκετά στυλ που φέρουν το ανάποδο Swoosh έχουν κυκλοφορήσει, με πιο πρόσφατο το Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf.

Προφανώς η Jordan έχει δει ότι το Travis Scott Air Jordan 1 συνεχίζει να είναι μια από τις πιο δυνατές εκδόσεις στο οπλοστάσιο της, οπότε θα ήταν απερισκεψία να εστιάσει σε κάποιο άλλο μοντέλο.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2025 μέσω της εφαρμογής SNKRSτης Nike και επιλεγμένων λιανοπωλητών, με πιθανή τιμή τα 150 δολάρια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.


Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μία ματιά στο πολυαναμενόμενο sneaker του Travis Scott – Θα γίνει sold out!

Share.

Comments are closed.