9 πράγματα που θα έπρεπε να σταματήσεις να φοράς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι περισσότεροι άντρες μισούν σχεδόν τα μισά απ’όσα λατρεύουν οι γυναίκες, όπως οι μπότες Ugg, τα κολάν, οι ρόμπες και τα ψηλόμεσα τζιν για να αναφέρουμε μερικά, αυτό ώστόσο που δεν πρέπει να ξεχνούν, είναι ότι και οι ίδιοι κάνουν μερικές στυλιστικές επιλογές, τις οποίες οι περισσότερες γυναίκες απεχθάνονται.

Σίγουρα ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως θέλει, καθώς κανείς δεν μπορεί να του απαγορεύσει να φορέσει κάτι που του αρέσει, αν ωστόσο επιθυμεί να έχει την εύνοια του αντίθετου φύλου, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι γυναίκες μισούν στην εμφάνιση ενός άνδρα και σίγουρα πρέπει να τα λάβει υπόψη.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια λίστα με 10 πράγματα που οι γυναίκες εύχονται να σταματήσετε να φοράτε. Αν διαπράττετε κάποια από τις παρακάτω “αμαρτίες”, ίσως είναι καιρός να δείτε την ντουλάπα σας με διαφορετικό μάτι.

T-shirt με βαθιά λαιμόκοψη

Οποιοδήποτε T-shirt έχει βαθιά λαιμόκοψη και δείχνει περισσότερα απ’όσα θέλει κάποιος να δει, είναι δείγμα κακού γούστου και έχει σαν αποτέλεσμα την δημόσια γελοιοποίηση.

T-shirts με αστεία λογότυπα

Μπορεί εσύ και εμείς να τα βρίσκουμε ξεκαρδιστικά, ωστόσο οι γυναίκες δεν το κάνουν. Οπότε, επέλεξε ένα απλό μονόχρωμο μπλουζάκι για να είσαι σίγουρος.

Πολύ κοντά ή πολύ μακριά σορτς

Τα πολύ κοντά σορτς είναι απογορευτικά, εκτός αν έχεις τα πόδια μαραθωνιοδρόμου, αλλά και πάλι. Τα πολύ μακριά από την άλλη, δεν είναι καθόλου γοητευτικά σε έναν άνδρα που είναι πάνω απο 15 ετών. Το σωστό μήκος για ενα σορτς, είναι ακριβώς πάνω από το γόνατο.

Καλά παπούτσια με λευκές κάλτσες

Γιατί; Πες μας έναν λόγο για να το κάνεις αυτό! Είναι εύκολο να αποφθευχθεί καθώς εδώ ισχύει ένας και μόνο κανόνας: φοράμε dress παπούτσια πάντα με dress κάλτσες.

Ρούχα που “φωνάζουν” το brand

© Kevork Djansezian / Getty Images / Ideal Image

Καμία γυναίκα δεν θέλει να βγει ραντεβού με έναν άντρα που μοιάζει με κινητή διαφήμιση, δηλαδή να φοράει ρούχα με έντονα τα λογότυπα ενός brand. Είναι ίσως ότι πιο κιτς μπορεί να κάνεις. Από εμάς είναι όχι!

Ρούχα που δεν έχουν σωστή εφαρμογή

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει ένας άντρας, είναι να φοράει ρούχα που δεν έχουν σωστή εφαρμογή και στην ουσία τον “καταπίνουν” αν είναι πολύ μεγάλα ή φωνάζουν “πνίγομαι” όταν είναι σε μικρότερο μέγεθος.

Τιραντάκια

Ξέρετε αυτά που φοράει το κάλοκαίρι ο πολύ μυώδης τύπος στην παραλία ή στο γυμναστήριο, τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να προκαλέσουν το γέλιο. Δεν σας κάνουν να φαίνεστε πιο μυώδεις, ούτε πιο μαυρισμένοι, οπότε αν έχετε κάποιο στην ντουλάπα σας, πετάξτε το!

Πολλά αξεσουάρ

Ο σωστός αριθμός αξεσουάρ, μπορεί να κάνει πολλά στην εμφάνιση ενός άνδρα. Ποιος όμως είναι ο σωστός αριθμός; Προσπάθησε γενικά να έχεις περίπου τρία αξεσουάρ. Αν φοράς τρία κολιέ, ένα ρολόι, βραχιόλια και στα δύο χέρια και ένα δαχτυλίδι, θα λέγαμε πως είσαι λίγο υπερβολικός.

Το καπελάκι του μπέιζμπολ ανάποδα

Αν δεν είσαι ο Jay-Z, φορώντας το καπελάκι του μπέιζμπολ ανάποδα θα μοιάζεις με κάποιον που προσπαθεί πολύ να το παίξει cool, αλλά πίστεψε μας καμία γυναίκα δεν το βρίσκει cool.


Διαβάστε επίσης: Βρήκαμε 5 περίεργα πράγματα που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άντρα

Share.

Comments are closed.