8 ζευγάρια Manolo Blahnik που θα ζήλευε ακόμη και… η Κάρι Μπράντσο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υποθέτουμε ότι οι περισσότεροι απο εσάς έχετε ακούσει ή ακόμα και έχετε δει από περιέργεια, την πασίγνωστη αμερικανική σειρά “Sex and the City”. Μεταδόθηκε μια περίοδο που το Netflix ήταν ακόμα άγνωστη λέξη και καθιερώθηκε ως η σειρά που οι γυναίκες έμαθαν την ιερότητα ενός ζευγαριού παπουτσιών Manolo Blahnik.

Μπορεί να μην υπήρχε κάτι συγκεκριμένο να συνδεθούμε με την σειρά, ωστόσο βλέπουμε μια σκηνή στην οποία απειλούν να ληστέψουν με όπλο την Κάρι Μπράντσο και εκείνη λέει την ατάκα: “Μπορείτε να πάρετε την Fendi Baguette μου, μπορείτε να πάρετε το δαχτυλίδι και το ρολόι μου, αλλά σας παρακαλώ μην πάρετε τα Manolo Blahnik’s μου.” Σίγουρα ως ατάκα σεναρίου δεν είναι ίδια με αυτή του Μελ Γκίμπσον στο Braveheart: “Πείτε στους εχθρούς μας ότι μπορεί να πάρουν τη ζωή μας, αλλά δεν θα πάρουν ποτέ την ελευθερία μας!”, ωστόσο μπορούμε να καταλάβουμε πως αισθάνονται τα δύο φύλα για τα αγαπημένα τους πράγματα.

Τα τελευταία χρόνια ο Manolo Blahnik, ο οποίος ακόμη και σήμερα δουλεύει μόνος του χωρίς βοηθούς και μαθητευόμενους, έχει αρχίσει να κατακτά όλο και περισσότερο το ανδρικό κοινό, παρ’όλο που δεν έχει την ίδια συναισθηματική σύνδεση μιας γυναίκας με τα Manolo της. Πριν δύο χρόνια μάλιστα, άνοιξε την πρώτη ανδρική μπουτίκ στη λονδρέζικη στοά Burlington Arcade, στοχεύοντας να αυξήσει τις αγορές της διάσημης μάρκας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Manolo κατασκευάζει παπούτσια για άντρες, καθώς την δεκαετία του ’70, όταν είχε διάθεση ή έβρισκε έμπνευση, έφτιαχνε παπούτσια για φίλους του, όπως οι Mick Jagger, Ossie Clark, David Hockney και άλλα μέλη της λονδρέζικης ελίτ. Τώρα το κάνει και για τους υπόλοιπους, με μοναδικά σχέδια και χρώματα.

Δείτε μερικά μοντέλα του σπουδαίου αυτού σχεδιαστή παρακάτω:

CARLTON
Dark Purple Velvet Jewelled Buckle Slippers

DASIO
Dark Brown Calf Leather Kiltie Loafers

MARIO
Navy Blue Velvet Slippers

GEORGE
Dark Green Calf Leather Penny Loafers

MARIOGOLD
Black Velvet Embroidery Detail Slippers

MAGNESIO
Black and Grey Suede Wingtip Oxfords

WITNEY
Dark Purple Suede Cap Toe Oxfords

WARWICK
Black Calf Leather Desert Boots


Διαβάστε επίσης: Το πολυτελές μποτάκι που πολλοί ράπερ και ποδοσφαιριστές θα θέλουν να αποκτήσουν

Share.

Comments are closed.