7 δερμάτινα sneakers που μπορείς να φορέσεις με κοστούμι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από μερικά χρόνια πολλοί είναι οι άντρες που δεν θα σκεφτόντουσαν καν να δοκιμάσουν ένα ζευγάρι sneakers με ένα κοστούμι, ωστόσο αυτός είναι ένα συνδυασμός που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην ανδρική μόδα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει smart casual εμφανίσεις, αρκεί βεβαίως να τηρούνται ορισμένοι κανόνες.

Καταρχήν θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό ζευγάρι sneakers, επειδή, ακόμα και αν δεν γνωρίζετε τι σημαίνει πραγματικά ο όρος “smart casual”, σίγουρα ξέρετε ότι το θεμέλιο σε μια εμφάνιση είναι τα παπούτσια. Αν είναι λάθος τα παπούτσια, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό, εκτός αν είσαι ο Σπάικ Λι που ότι ζευγάρι sneakers και να φορέσειςμε ένα κοστούμι θα δείχνεις cool.

Έτσι, επειδή τα sneakers σας θα προορίζονται για μια smart casual εμφάνιση (όχι απαραίτητα με κοστούμι), η οποία εκπέμπει αβίαστο στυλ, θα πρέπει να μην τραβάνε την προσοχή έχοντας πολύ έντονα χρώματα, να έχουν minimal σχεδιασμό και να είναι από υλικά όπως δέρμα και σουέτ.

Για να σας βοηθήσουμε, βρήκαμε 7 δερμάτινα sneakers που μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχα smart casual looks και είναι ιδανικά για αυτή την σεζόν.

North-89 No-1 Napa 35 Sneakers


CQP Racquet White Leather Sneakers

Belruti Playtime Leather Sneakers


Adidas Originals Lacombe Leather Sneakers


John Lobb Levah Cap-Toe Suede And Leather Sneakers


Common Projects Original Achilles Leather Sneakers


Rubirosa Odile Low Black Sneakers


Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα μπλε sneakers στον κόσμο για τους πιο απαιτητικούς

Share.

Comments are closed.