6 μάρκες για εσάς που δεν θέλετε να ξοδέψετε μία περιουσία σε sneakers

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπήρχε κάποια εποχή που τα sneakers ήταν μία σχετικά προσιτή επιλογή υποδημάτων, σήμερα ωστόσο έχουν μετατραπεί σε μία βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, χάρη σε μοντέλα που αποτελούν προϊόν συνεργασίας με celebrities, σε περιορισμένες σειρές, αλλά και στο γεγονός ότι πολλές μάρκες πολυτελείας παράγουν πλέον τις δικές τους εκδοχές.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να σας αποτρέψουν να αποκτήσετε ένα ζευγάρι -που δεν είναι Balenciaga-, δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμα στην αγορά πολλές επιλογές σε προσιτές τιμές – αν ξέρετε πού να ψάξετε.

Δείτε παρακάτω ορισμένα sneakers από ανεξάρτητες μάρκες, τα οποία δεν θα σας κοστίσουν μία ολόκληρη περιουσία.

Novesta

Η σλοβακική μάρκα Novesta παραμένει μια σταθερή πηγή ανθεκτικών, προσιτών αθλητικών παπουτσιών από το 1930.

Novesta Star Dribble Classic

Novesta Star Master Classic

Reebok

Η Reebok είναι το μεγαλύτερο success story αθλητικών ειδών στη Βρετανία. Μπορεί να μην έχει το προφίλ της Nike ή της adidas όσον αφορά τα sneakers, αλλά έχει μερικές πραγματικά εμβληματικές σιλουέτες υποδημάτων που συνεχίζουν να είναι δημοφιλείς εδώ και δεκαετίες.

Reebok Off-White Club C 85 Vintage Sneakers

Reebok Club C Grounds UK Sneakers

Superga

Η ιταλική μάρκα ιδρύθηκε το 1911 και παρήγαγε για πρώτη φορά το best-selling μοντέλο 2750 το 1925. Από τότε, τα προσιτά της μοντέλα παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητα, και είναι ιδανικά για αυτούς που αναζητούν αθλητικά παπούτσια που φαίνονται καλά, αντέχουν στο χρόνο και δεν κοστίζουν μία περιουσία.

Superga 2750 Cotu Classic

Superga 2750 Cotu Classic

East Pacific Trade

Η East Pacific Trade – γνωστή ως EPT – είναι μια μάρκα υποδημάτων που ιδρύθηκε από τον Jai Baek στη Σεούλ της Κορέας και δημιουργεί lifestyle sneakers με μια μοναδική, μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση.

East Pacific Trade Dive Court Sneakers

East Pacific Trade Dive Canvas

Vans

Η Vans, η ιστορία της οποίας ξεκινά τον Μάρτιο του 1966 στο Anaheim της Καλιφόρνιας, είναι πλέον μια κυρίαρχη δύναμη στην παγκόσμια βιομηχανία των sneakers, αλλά και πρώτη επιλογή για όσους που θέλουν να ξεχωρίζουν από την μάζα!

Vans Old Skool Panelled-design Sneakers

Vans Classic Slip-On Sneakers

Converse

Τόσο ρετρό όσο και σύγχρονα, τα Converse αποτελούν μια διαχρονική επιλογή ανάμεσα σε άλλα αθλητικά παπούτσια και σίγουρα πιο οικονομική.

Converse White Chuck 70 Low Top Sneakers

Converse Chuck Taylor 1970s Hi


Διαβάστε επίσης: Adidas: Τώρα μπορείτε να πάρετε ορισμένα μοντέλα YEEZY με έκπτωση 50%

Share.

Comments are closed.