6 δερμάτινα sneakers που θα φορεθούν πολύ φέτος τον χειμώνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο χειμώνας έρχεται που λένε και στο Game of Thrones, και όπως έχουμε πει και άλλες φορές, είναι η εποχή που συχνά το στυλ δίνει την θέση του στην πρακτικότητα. Όταν για παράδειγμα υπάρχουν μερικοί πόντοι χιόνι έξω στους δρόμους και οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές, είναι πιο δύσκολο να σκεφτεί κανείς αν το look του είναι το ιδανικό ή όχι. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετά χειμερινά ρούχα και αξεσουάρ που θα σας κρατήσουν ζεστούς και στυλάτους αυτό τον χειμώνα.

Όσον αφορά τα παπούτσια, ένα ζευγάρι αξιόπιστα και ανθεκτικά μποτάκια, τα οποία σας υπόσχονται άνεση και ζεστασία, σίγουρα είναι η ιδανική επιλογή, ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι η μόνη, καθώς υπάρχουν αρκετά δερμάτινα sneakers που μπορούν να φορεθούν ακόμα και όταν οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές.

Προφανώς δεν είναι τα παπούτσια που θα φορούσατε αν θέλατε να πάτε στο βουνό για σκι, αλλά θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά και θα αναβαθμίσουν το στυλ σας κατά τις μετακινήσεις σας στην πόλη.

Δείτε παρακάτω έξι minimal sneakers που μπορούν να φορεθούν αυτό τον χειμώνα, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε ακόμα και με ένα κοστούμι.

Unseen Footwear Clement Sneakers


Oliver Cabell Low 1 Sneakers


Aurelien Cap-t-Toe Sneakers


Uniform Standard Series 1 Sneakers


Rubirosa Joan 001 Sneakers


Sacarosso Ryan Sneakers


Διαβάστε επίσης: 7 ζευγάρια δερμάτινα μποτάκια που θα φοράτε μέχρι την άνοιξη

Share.

Comments are closed.