15 τζιν μπουφάν για να δείχνεις cool όλες εποχές του χρόνου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το τζιν μπουφάν είναι ένα κλασσικό κομμάτι που κατά την γνώμη μας δεν πρέπει να λείπει από καμία ανδρική ντουλάπα. Μετράει περισσότερα από εκατό χρόνια, και δημιουργήθηκε με βάση τα τζιν παντελόνια και τις φόρμες που φορούσαν οι ανθρακωρύχοι στην Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα.

Ως ένα σκληρό, αλλά ελαφρύ υλικό, το denim έντυνε τους εργάτες για αρκετές δεκαετίες, ωστόσο, την δεκαετία του 50′ η αντίληψη που υπήρχε για το τζιν μπουφάν άλλαξε, καθώς έγινε ένα αντικείμενο του στυλ, χάρη στο “φαινόμενο James Dean”. Έκτοτε, το τζιν μπουφάν έχει διατηρήσει τον cool χαρακτήρα του.

Το πιο ισχυρό πλεονέκτημα ενός τζιν μπουφάν είναι η δυναμική του όσον αφορά το layering. Σίγουρα είναι ιδανικό για το καλοκαίρι ή τις μέρες που έχει υγρασία και χρειάζεστε ένα επιπλέον πανωφόρι, αλλά είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να φοράτε συνεχώς κατα τη διάρκεια του χειμώνα.

Σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε απο μια πληθώρα σχεδιών, που κυμαίνονται από το κλασικό Levi’s, μέχρι τις πιο προοδευτικές και καινοτόμες επανεμφανίσεις του.

Levi’s


Ralph Lauren


Paul Smith


Tom Ford


Saint Laurent


Louis Vuitton


Ralph Lauren


Raf Simons x Fred Perry


Prada


Holiday


Arket


Dior


Clutch Cafe


APC


Edwin


Διαβάστε επίσης: Τέσσερα καπέλα που θα δώσουν επιπλέον πόντους στην εμφάνιση σου

Share.

Comments are closed.