Ο Κέβιν Σπέισι πρέπει να καταβάλει 31 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς του “House of Cards”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κέβιν Σπέισι καλείται να πληρώσει σχεδόν 31 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς της δημοφιλούς σειράς του Netflix “House Of Cards”, μετά από απόφαση δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Αντζελες.

Την Πέμπτη, ο δικαστής Μελ Ρεντ Ρεκάνα, διέταξε τον ηθοποιό να καταβάλλει 30,9 εκατ. δολάρια στην MRC και στις άλλες εταιρείες που παρήγαγαν τη σειρά του Netflix, λόγω των ζημιών που προκάλεσε η απόλυση του το 2017 μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Η εταιρεία διέκοψε τους δεσμούς της με τον ηθοποιό μετά από τις καταγγελίες εναντίον του. Μάλιστα, η εταιρεία ξεκίνησε έρευνα μετά τους ισχυρισμούς που προέκυψαν, ότι ο Σπέισι είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε νεαρούς άντρες και τους είχε εκμεταλλευτεί, συμπεριλαμβανομένου ενός βοηθού παραγωγής της σειράς.

Στη συνέχεια, ο Σπέισι κλήθηκε να πληρώσει το στούντιο το 2020, για παραβίαση του συμβολαίου, αφού παραβίασε την πολιτική της εταιρείας. Τότε, η MRC ισχυρίστηκε ότι ο Σπέισι τους κόστισε εκατομμύρια δολάρια σε διαφυγόντα κέρδη, αφού η ανάρμοστη συμπεριφορά του, τους ανάγκασε να τον απομακρύνουν από τη σειρά και να μειώσουν την έκτη σεζόν του “House of Cards” κατά πέντε επεισόδια.

Η διαιτητική απόφαση κερδήθηκε αθόρυβα από την MCR το 2020 και ήρθε στο φως τον Νοέμβριο του 2021, όταν η MRC κατέθεσε αίτηση στο αστικό δικαστήριο για την επιβεβαίωση της απόφασης.

“Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση του δικαστηρίου”, δήλωσε ο δικηγόρος της MRC, Μάικλ Καμπ, μετά την απόφαση.

Ο Σπέισι, ο οποίος πρωταγωνίστησε για πέντε συνεχόμενες σεζόν στο “House Of Cards” ως Φρανκ Άντεργουντ, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες μέσω των δικηγόρων του και του εκπροσώπου του, και μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.


Διαβάστε επίσης: Το “Joker 2” θα κάνει πρεμιέρα 5 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας

Share.

Comments are closed.