Το νέο βίντεο του “Sicko Mode” του Travis Scott με τον Drake

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως υποσχέθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Travis Scott μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο για το Astroworld κομμάτι “SICKO MODE”, σε συνεργασία με τον Drake.

Προηγουμένως, ο Drake και ο Travis Scott συνεργάστηκαν μαζί για το “Company” του 2015 και το “Portland” με τη βοήθεια Quavo το 2017. Από τότε που κυκλοφόρησε, το “SICKO MODE” συνεχίζει να γίνεται ένα από τα καλύτερα κομμάτια του Astroworld. Το βίντεο γυρίστηκε στην πατρίδα του Travis Scott το Χιούστον και σκηνοθετήθηκε απο τον Dave Meyers και τον Travis Scott. Είναι ένα σουρεαλιστικό βίντεο που μεταπηδά από σκηνή σε σκηνή, βλέποντας τον Travis σε διάφορα outfit.

Το βίντεο προβάλλει το τοπίο του επικείμενου Φεστιβάλ Astroworld, αποτίει φόρο τιμής στον DJ Screw και το θρυλικό πολιτισμό της περιοχής του Χιούστον, ενώ το κτίριο Screwed Up Records & Tapes εμφανίζεται επίσης στο παρασκήνιο. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Travis Scott έκανε μια έμφάνιση στο Saturday Night Live τραγουδώντας το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο Scott ξαναρχίζει την περιοδεία του τον Νοέμβριο,η οποία περιλαμβάνει το εναρκτήριο φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον του Τέξας.

Παρακολουθήστε το νέο βίντεο παρακάτω:

Share.

Comments are closed.