Το νέο τρέιλερ του Long Shot με τους Charlize Theron και Seth Rogen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια απο τις πιο απίθανες συναντήσεις συμβαίνουν στην επερχόμενη ρομαντική κωμωδία Long Shot, την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Jonathan Levine, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε την Charlize Theron και τον Seth Rogen.

Η Charlotte Field, μια κορυφαία διπλωματική εκπρόσωπος του Προέδρου των ΗΠΑ και υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές, συναντιέται τυχαία με το παιδί που συνήθιζε να κάνει babysitting – τον δημοσιογράφο πλέον, Fred Flarsky. Ο ήρωας ξανανταμώνει με την γυναίκα που ήταν ο πρώτος του έρωτας, με αφορμή την δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων για τα οποία εκείνη είναι υπεύθυνη και έτσι αρχίζει να αναθερμαίνεται το παλιό του αίσθημα προς το πρόσωπό της.

Καθώς εκείνη ετοιμάζεται να βάλει υποψηφιότητα για την Προεδρία, τον προσλαμβάνει για να γράφει τους λόγους της καμπάνιας της και η αδιαμφισβήτητη χημεία τους οδηγεί σε ένα επεισοδιακό ειδύλλιο γεμάτο με σπαρταριστές και αλλόκοτες καταστάσεις.

Το Long Shot πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ SXSW του Τέξας πριν κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Μαΐου 2. Δείτε παρακάτω το σχετικό τρέιλερ:

Share.

Comments are closed.