Το νέο trailer του αναμενόμενου “Outlaw King” είναι εδώ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για εκείνους που χρειάζονται απελπισμένα σπαθιά και ασπίδες στη ζωή τους κατά τη διάρκεια του οδυνηρά εκτεταμένου κενού μέχρι τον επόμενο κύκλο του Game of Thrones, ο σκηνοθέτης David Mackenzie (Hell or High Water) φέρνει την μεσαιωνική τρέλα στο Netflix με τη νέα του ταινία Outlaw King με τον Chris Pine και τον Aaron Taylor-Johnson .

Το Netflix κυκλοφόρησε το καινούργιο trailer για το πολεμικό δράμα Outlaw King, όπου ο Chris Pine οπλίζεται με κουράγιο και γενναιότητα και μας συστήνεται ως ο ηγέτης της Σκωτσέζικης αντίστασης, ‘Robert the Bruce’ έναντι της αγγλικής επικυριαρχίας.

Η ταινία αντλεί υλικό από τα αληθινά τεκταινόμενα που συνδέονται με την παραπάνω ιστορική φυσιογνωμία η οποία συνιστά εθνικό ήρωα της Σκωτίας, έναν πολέμαρχο των μεσαιωνικών χρόνων γνωστό για την καθοριστικής σημασίας προσφορά του στον αγώνα της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας μαζί με τον William Wallace. Ο ‘Robert the Bruce’ υπήρξε γόνος αριστοκρατικής καταγωγής και Λόρδος του Carrick. Κατέχοντας σημαντική θέση και σε πολιτικά θέματα της χώρας του, δήλωνε το βροντερό παρόν σε εγχειρήματα που σκοπό είχαν να αναχαιτίσουν την αγγλική προέλαση του μονάρχη Εδουάρδου Α’. Η μορφή αυτήν κατάφερε να εξασφαλίσει την στήριξη των συμπατριωτών του, οργανώνοντας στρατό για τις εδαφικές τους διεκδικήσεις ενάντια στην βαρβαρότητα του Άγγλου βασιλιά και του διαδόχου του, του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Δείτε το δεύτερο trailer παρακάτω και βεβαιωθείτε να δείτε την ταινία στις 9 Νοεμβρίου όπου θα κάνει ποδαρικό στο Netflix.

Share.

Comments are closed.