Το HBO κυκλοφόρησε backstage υλικό από το Game of Thrones

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν είναι λίγοι οι fans της σειράς φαινόμενο του HBO “Game of Thrones”, που αναμένουν πώς και πώς την πρεμιέρα της έκτης και τελευταίας σεζόν στις 24 Απριλίου. Έτσι για να γίνει η αναμονή λίγο πιο εύκολη, δείτε παρακάτω το βίντεο που προσφέρει μία εντυπωσιακή ματιά στον τρόπο που η δημοφιλής σειρά χειρίζεται τη δημιουργική διαδικασία του προσθετικού μακιγιάζ.

Σίγουρα τα γραφικά που παράγονται απο τους υπολογιστές είναι εντυπωσιακά, ωστόσο σε πρακτικό επίπεδο το προσθετικό μακιγιάζ εξακολουθεί να παρέχει ένα επίπεδο πιστής ψευδαίσθησης, κάτι που οι υπολογιστές δύσκολα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν.

Σε αυτή την behind-the-scenes συνέντευξη, ο prosthetics designer του Game of Thrones, Barrie Gower δείχνει πόσο εντατική είναι η διαδικασία και τα θεαματικά αποτελέσματα που έχει επιτύχει η ομάδα του. Για παράδειγμα πίσω από τον περίφημο και απολύτως τρομακτικό Night King κρύβεται μία ομάδα 50 ατόμων που με φροντίδα και αφοσίωση μπορεί να εργαστούν έως και 12 ώρες σε κάθε γύρισμα, μόνο πάνω στο πρόσωπο και τα χέρια του.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες για την τελευταία σεζόν, ωστόσο μέχρι την πρεμιέρα απολάυστε το παρακάτω βίντεο:

Share.

Comments are closed.