Το εντυπωσιακό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής, το Super Bowl, έλαβε χώρα χθες με τους New England Patriots να νικούν τους Los Angeles Rams κατακτώντας το 53ο Super Bowl.

Ωστόσο, μεγάλη έμφαση εκτός απο τον ίδιο τον αγώνα δίνεται και στο εκπληκτικό σόου κατα το ημίχρονο. Παρά τις αντιπαραθέσεις που υπήρχαν σχετικά με την παράσταση που θα δινόταν στα μέσα του αγώνα του τελικού του Super Bowl LIII, η πολυαναμενόμενη διακοπή ξεκίνησε χωρίς καμία αναποδιά.

Το κοινό στο στάδιο Mercedes-Benz στην Ατλάντα της Τζόρτζια, απόλαυσε στην αρχή τους Maroon 5, οι οποίοι ξεκίνησαν το σόου με τα κλασικά τους κομμάτια “Harder to Breathe” και “This Love”. Μετά απο μια μικρή εισαγωγή με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τον Καλαμάρη, στην σκηνή εμφανίστηκε ο Travis Scott ερμηνεύοντας το “Sicko Mode”. Οι Maroon 5 επέστρεψαν στη σκηνή στο δεύτερο μισό του “Sicko Mode” για να συνοδέψουν το κομμάτι με μια ηλεκρική κιθάρα.

Μετά απο μια σύντομη παράσταση απο μια εντυπωσιακή χορωδία, ο τραγουδιστής Adam Levine εισέβαλλε με το “Girls Like You” και αμέσως μετά το πλήθος του ανοίγει τον δρόμο ενώ ερμηνεύει το “She Will Be Loved”.

Αν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, ο αγαπημένος της Ατλάντα, Big Boi, εμφανίστηκε στη σκηνή για να εκτελέσει το “The Way You Move” των OutKast. Στο τέλος της παράστασης, οι Maroon 5 έπειξαν το “Sugar” και το “Moves Like Jagger”, ενώ μια σειρά απο πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Ατλάντα.

Δείτε την παράσταση που δόθηκε κατα την διάρκεια του ημιχρόνου παρακάτω:

Share.

Comments are closed.